Osvoji ljetovanje: 7 polupansiona za dvije osobe na moru

25.07.2013. 07:55 / Izvor: eKapija.ba
Osvoji ljetovanje: 7 polupansiona za dvije osobe na moru

Nagradna igra „Osvoji ljetovanje“ je otvorena za sve osobe koji su građani BiH a koji imaju Facebook profil i važeću e-mail adresu. Igru organizuje kompanija Verano motors doo Banja Luka.

Nagradna  igra pod nazivom „Osvoji ljetovanje“ je otvorena za sve osobe koji su građani Bosne i Hercegovine a koji imaju Facebook profil i važeću e-mail adresu. Igru organizuje kompanija Verano motors doo Banja Luka. U igri ne mogu učestvovati radnici kompanije Verano motors.

Ulazak u igru

U igri možete učestvovati i registrovati se bilo kada on-line, dok je igra aktivna. U igri se učestvuje nakon što se popune obavezna polja za prijavu.  Limit je jedna prijava sa jednom e-mail adresom. Korištenje lažnih Facebook naloga ili lažnih e-mail adresa dovodi do trenutne diskvalifikacije. Verano motors nije odgovoran za tehničke, softverske ili hardverske greške, prekinutu ili nedostupnu internet mrežu, nepotpune, izgubljene, kasno ili pogrešno ispunjene podatke za vrijeme unošenja u za to predviđena polja. Strogo je zabranjeno korištenje skripti ili bilo kakvog automatskog programa za unošenje podataka. Verano motors prema sopstvenom nahođenju i bez obrazloženja ima pravo isključiti bilo kojeg učesnika koji krši pravila igre. Verano motors ima pravo bez obrazloženja isključiti iz igre bilo koga za koga smatra da koristi lažni profil.

Nagrada

Jedan pobjednik će osvojiti jednu nagradu. U dogovoru sa Verano motors nagrada se može prenijeti na drugu osobu.  Nagradu nije moguće zamijeniti za bilo kakav novčani iznos. Nagrada je 7 (sedam) poluplansiona za 2 (dvije) osobe u Hotelu Croatia koji se nalazi u Dugoj Uvali, Hrvatska. Nagrada ne uključuje boravišnu taksu kao i putne troškove dobitinika nagrade. Nagrada će se moći koristiti u periodu od 17.08.2013.g. do 24.08.2013. godine

Igra

Igra se sastoji od prikupljanja bodova. Bodovi se prikupljaju ulaskom u nagradnu igru: 1 bod, za svako dijeljenje nagradne igre +1 bod i dodatno +1 bod ukoliko, a nakon što se podijeli link nagradne igre, prijatelj klikne na link i uđe u nagradnu igru. Aplikacija automatski zbraja sve bodove. Nagradna igra se može podjeliti sa istim prijateljem samo jedanput. Nakon završetka nagradne igre određuje se pobjednik. Pobjednik je onaj ko sakupi najviše bodova. Pobjednik će u roku od 48 sati po zvaršetku igre biti obaviješten putem e-maila, na zidu Facebook profila i opcijski telefonom ukoliko je prilikom ispunjavanja forme upisao broj telefona. Pobjednik je obavezan prilikom preuzimanja nagrade dati na uvid ličnu kartu ili pasoš kao dokaz identiteta. Ukoliko je nagradu osvojila maloljetna osoba nagrada se prenosi na roditelje ili staratelja.

Opšti uslovi

Verano motors  ima pravo otkazati, prekinuti ili mijenjati ovu nagradnu igru ako ne može biti završena kako je planirano zbog kompjuterskog virusa, bug-ova, sabotaže, neovlaštene intervencije, tehničkih kvarova, ili drugih uslova  koji su izvan kontrole, i za odabir pobjednika odrediti takmičara sa najviše bodova i prije isteka datuma. Sponzor nije odgovoran za neuspjelo kontaktiranje sa pobjednikom, bilo zbog tehničke ili ljudske greške. Ulaskom u ovu nagradnu igru učesnici su saglasni da budu vezani za ova pravila. Učesnik se odriče svih prava na zahtjev kaznene, slučajne, posljedične štete i bilo koje druge štete.  Verano motors  ima pravo koristiti ime, prezime, grad i državu takmičara na sponzorskim web stranicama i na sve promocije i oglašavanja Verano motors-a  bez obavještavanja  takmičara.

Nagradna igra završava 12.08.2013.g. u 12.00

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza