Cvijećem i motivacionim porukama Hoše komerc čestitao ženama 8. mart

08.03.2020. 17:37 / Izvor: Akta.ba

Hoše komerc d.o.o zapošljava 250 radnika, posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

Specijalno pripremljenim cvjetovima karanfila uz prigodne poruke Hoše komerc d.o.o. Sarajevo čestitao je svim svojim kupcima ženskog spola 8. mart. Promoterke Hoše komerca podijelile su danas karanfile sa porukom "Sretan 8. mart želi Vam Hoše komerc", dok su sa druge strane čestitke ispisani citati sa motivacionim porukama velikih svjetskih i naši humanistkinja, pjesnikinja, naučnika i vizionara.

"Žene zaslužuju našu pažnju i poštovanje. Svaki dan to činimo u našim Hoše marketima. Trudimo se da budemo na usluzi, da im pomognemo u odabiru najboljeg i najkvalitetnijeg. Žene nam s druge strane uzvraćaju povjerenje i zato nam je drago da smo upravo kod žena prepoznati kao domaći, kvalitetan lanac trgovina. Hoše komerc već tradicionalno obilježava 8. mart sa prigodnim poklonima. Nekada su to kolačići iz naše Tvornice slastica, nekada cvijeće, a ovaj put smo odlučili na značaj ovog dana ukazati uz cvijet i posebno odštampanim porukama koje motiviraju i nadahnjuju. Ovo je još jedna simbolična gesta iza koje stoje iskrene namjere da svim ženama budemo na usluzi svaki dan. Tim povodom, Hoše komerc čestita svim ženama, majkama i posebno našim nanama sretan 8. mart", izjavila je Amela Frlj zamjenica direktora maloprodaje u Hoše komercu.

Hoše komerc je domaći trgovački lanac sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini. Osnovna djelatnost kompanije je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda; zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda.

U okviru segmenta trgovine, Hoše komerc posjeduje razvijenu maloprodaju sa brendom Hoše komerc trgovina, i veleprodaju, odnosno distribuciju drugih brendova, kao što je Megle. U proizvodnom segmentu poslovanja kompanija razvija liniju proizvoda pod brendovima Bony i Merka, a tvornica slastica je jedna od najsavremenijih u regiji.

Hoše komerc d.o.o zapošljava 250 radnika, posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza