U srcu Sarajeva

Modni brend HAAD predstavlja vrhunsku modnu umjetnost Bosne i Hercegovine

15.11.2023. 08:26 / Izvor: Akta.ba
HAAD
OTVORI GALERIJU

Modni brend HAAD predstavlja vrhunsku modnu umjetnost u Bosne i Hercegovine i to u srcu Sarajeva.

Modni brend HAAD predstavlja vrhunsku modnu umjetnost u Bosne i Hercegovine i to u srcu Sarajeva na adresi Brodac 3. u Starom gradu Sarajevu u svom novootvorenom prodajnom objektu. Pod vodstvom talentiranog dizajnera Adnana Hajrulahovića, već 22 godine HAAD se bavi svim aspektima mode, od apstraktne i  konceptualne do visoke mode. Kolekcije ovog visokokvalitetnog brenda predstavljene su na revijama širom svijeta, a suradnje sa mnogim poznatim osobama i korporacijama potvrđuju poziciju HAAD-a kao pionira na bosanskoj modnoj sceni.

HAAD je poznat po svojoj posvećenosti detaljima, korištenju kvalitetnih materijala i inovativnom dizajnu. Brend ima snažan fokus na izradi i ponosi se stvaranjem proizvoda koji su napravljeni da traju. HAAD ima jasan brend identitet i jedinstvenu estetiku koja ga izdvaja od ostalih modnih brendova. Za sve one koji traže izvrsnu modnu inspiraciju HAAD je pravi izbor.

Kreacije ovog brenda su inovativne, privlačne i kvalitetne i vrlo su popularne među kupcima.Uz bazu vjernih kupaca ima impresivnu reputaciju u modnoj industriji. Kako bi svoje kreacije približio široj publici, ljudima s različitim interesima, potrebama i očekivanjima, brend je predstavio šest novih modnih linija.

HAAD

Ovih šest linija zadovoljiti će različite zahtjeve i preferencije kupaca i svojevrstan je dokaz kako brend nastavlja svoju misiju da tržištu pruži širok izbor opcija. 

HAAD MOMENTS:  Ova linija proizvoda obuhvaća asesoare koji će vam dati taćnu dozu stila i ukrasiti vašu svakodnevicu. Ako ste ljubitelj modernih proizvoda s tradicionalnim duhom, HAAD MOMENTS nudi širok izbor koji će zasigurno zadovoljiti vaš ukus.U ponudi su najrazlićitiji proizvodi, od kravata do nakita i marama sa motivima ćilima koje krasi ljepota, bogata likovna ornamentika i kolorit.

HAAD INTIMO,  ako tražite proizvode koji će vam osigurati luksuz i udobnost, HAAD INTIMO je pravo mjesto za vas. Kvalitetni materijali i savršena izrada čine ovu liniju proizvoda pravim izborom za one koji cijene prirodne materijale i razigrane motive.

HAAD SPORT,  linija je savršeno mjesto za sve ljubitelje sportske odjeće. Pod motom "Get a game", ova linija nudi širok izbor proizvoda koji će vas motivirati da budete najbolji u svom sportu. Namijenjen za rekreativce i profesionalne sportaše, kojima su udobnost, kvaliteta i cool dizajn podjednako važni. HAAD SPORT je poznat po suradnji s mnogim klubovima i reprezentacijama, te je postao sinonim za visokokvalitetnu sportsku odjeću. Proizvodi ove linije su izrađeni od funkcionalnih materijala i savršeno se prilagođavaju vašim potrebama.  

HAAD WEAR,  za one koji traže nešto drugačije i dizajnersko u svakodnevnim odjevnim predmetima HAAD Wear nudi savršene opcije. U ovoj kolekciji pronaći ćete odjevne predmete koji su prilagođeni i vašem stilu i budžetu, te inspiriraju da izrazite svoj unikatan izgled u svakodnevici.

HAAD

 HAAD WEAR, nudi širok izbor proizvoda koji spajaju moderno s praktičnom svakodnevicom, stvarajući nešto inovativno i privlačno. Ako želite istaknuti svoj stil u svakodnevnim proizvodima, ne propustite priliku da isprobate sve što linija HAAD WEAR ima za ponuditi.

HAAD NEWAGE, linija proizvoda namijenjena djeci i tinejdžerima i mladim. 

HAAD COUTURE, se sastoji od visokokvalitetnih i ručno izrađenih modnih komada koji su dizajnirani da istaknu vašu osobnost i stil. Ova linija je vrhunac HAAD ponude i savršena je za one koji cijene vrhunsku kvalitetu i filigranski pristup. Kroz prestižni opus nudi odjevne predmete izrađene po mjeri koji sadrže ekskluzivne tkanine, dragocjene elemente i ručno izrađene detalje. Couture linija je simbol luksuza i prestiža.

Radno vrijeme HAAD prodajnog objekta je od 10 do 18 sati od ponedeljka do subote.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza