Poliklinika FM i Global Benefit Group potpisali ugovor o saradnji

05.12.2014. 16:26 / Izvor: eKapija.ba
Poliklinika FM i Global Benefit Group potpisali ugovor o saradnji

Potpisivanje ugovora dokaz da Poliklinika FM ide uzlaznom putanjom. Klijenti se odmah mogu podvrgnuti operaciji ili pregledu ne čekajući potvrdu osiguranja.

Poliklinika FM i Global Benefit Group potpisali su ugovor o pružanju medicinskih usluga, koji će pacijentima omogućiti sigurnije i brže liječenje, potvrdila je za Poslovni portal ekapija.ba vlasnica i direktorica Poliklinike FM Fadila Milavica i dodala da je potpisivanje ugovora samo dokaz da Poliklinika FM ide uzlaznom putanjom.

"Potpisivanje ugovora sigurno će mnogo značiti za naše pacijente, jer će imati privilegiju liječenja koristeći osiguranje Global Benefit Groupa. Oni su američko osiguranje, sjedište za Evropu im je u Beču, a za Balkan u Beogradu. Global Benefit Group brzo reaguje kada je u pitanju pacijent. Klijent kada potpiše ugovor, ne mora čekati da osiguranje potvrdi operaciju ili pregled, nego odmah mogu doći i podvrgnuti se operaciji ili pregledu", objasnila je Milavica.

Navela je da Poliklinika FM ima odličnu dugogodišnju saradnju sa Vanbreda International osiguranjem iz Antwerpena iz Belgije.

"Sa domaćim osiguranjima imamo saradnju sa Sarajevo Osiguranjem, UNIQA osiguranjem, a uskoro ćemo pregovarati i sa Triglav Osiguranjem. Sa svima njima imamo dobra iskustva. Pacijenti koji imaju ova osiguranja privilegovani su", rekla je Milavica. 

K.S.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti