Odaberite svoj XC90 za dizajniranje

04.05.2021 09:02:39

Uz XC90 Recharge, kretanje kroz svijet sada dolazi s više snage i manjim utjecajem na okoliš.

Recharge je nova Volvo linija potpuno električnih i plug-in hibridnih automobila. Uz XC90 Recharge, kretanje kroz svijet sada dolazi s više snage i manjim utjecajem na okoliš.

Volvo XC90 upečatljivosti

Uživajte u snazi, odgovorno

XC90 ujednačava snagu i održivost. Paleta električnih pogona obuhvaća blage hibride i modele T8 Twin Engine koji omogućuju putovanje bez emisije plinova.

Luksuz za do sedam putnika

XC90 je na raspolaganju s četiri, pet, šest ili sedam sjedišta, ovisno o opremi. Bez obzira na verziju koju odaberete, svako je sjedište oblikovano tako da svako osjeća raskoš.

Ljepota prostranosti

Kabina vozila XC90 dizajnirana je kako bi Vaš život učinila lakšim. Osim velikog prostora za putnike, na raspolaganju je i prilagodljiv prtljažnik sa zapreminom do 1868 litara.

Istančanost oblikovanja

Pouzdana elegancija skandinavskih principa dizajniranja donosi istančanu, a izrazitu prisutnost novog XC90.

U konfiguratoru stvorite Volvo XC90 koji savršeno odgovara vašem stilu - na temelju širokog izbora boja, specifikacija i dodatne opreme. Odaberite svoj XC90 na linku ovdje.

PODIJELI:
TAGOVI: Volvo XC90 Service maxx

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika