Novi Rio već od 29.399 KM

10.11.2022 10:00:00
service maxx novi kia rio

Odvažni novi Kia Rio projektovan je tako da vaš život na putu pretvori u uživanje

Odvažni novi Kia Rio stvoren je tako da vaš život na cesti pretvori u uživanje.

Preklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju vam svu raznovrsnost koja vam je potrebna, a funkcije pametne povezivosti omogućit će vam da se povežete sa svijetom na mnogo različitih načina.

Svakako ćete uživati u dinamičnoj upravljivosti i malim tekućim troškovima modela Rio. Uz sve to, naše sedmogodišnje jamstvo, vodeće u klasi, još je jedan podsjetnik na to da će uz Kia Rio sve vaše potrebe biti zadovoljene.

Pomoć za održavanje vozila u voznoj traci (LFA) i sustav za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Ovaj sustav koristi senzore kamere za praćenje oznaka na cestama i provjerava je li Vaš automobil u središtu Vaše trake. Upozorava Vas kada se vozilo približava granicama traka i ako je potrebno podešava upravljač kako bi ga ispravio.

Izbjegavanje frontalnog sudara (FCA)

Kombinirajući podatke s radara i kamere, FCA aktivira kočnice kada otkrije iznenadno kočenje automobila ispred i može potpuno zaustaviti vozilo brzine do 60 km/h. Ako FCA registrira pješaka ispred sebe, upozorava Vas. Ako ne odgovorite, aktiviranjem kočnica izbjeći će ili ublažiti sudar.

Navigacijski sistem putem 8-inčnog ekrana u boji

Navigacijski sistem dostupan na više jezika uključuje TFT-LCD zaslon visoke definicije od 8

Upozorenje o udaljenosti prilikom parkiranja prema naprijed/unatrag (PDW)

Idealno za samopouzdano parkiranje, PDW koristi ultrazvučne senzore postavljene na prednji i stražnji odbojnik kako bi upozorio na bilo kakve prepreke sprijeda ili straga prilikom manevriranja na parkirnom mjestu. Zvučni signal može se uključiti ili isključiti.

Bluetooth

U novom Riju Bluetooth tehnologija omogućuje vam pristup telefonu i odabranim funkcijama bez ruku.

Prilagodljivi tempomat (SCC)

Korištenjem ugrađenog radara, pametni tempomat može regulirati brzinu i udaljenost Vašeg Rija od automobila ispred njega. Sustav održava udaljenost do vozila ispred automatskim podešavanjem brzine Vašeg automobila. Ako vozilo ispred usporava i unaprijed određena sigurnosna udaljenost se ne može održati, sustav će smanjiti brzinu. Ako vozilo ispred ubrza tempo, Rio ubrzava do zadane brzine.

Više detalja potražite ovdje ili kontaktiraje SERVICE MAXX.

PODIJELI:
TAGOVI: Service Maxx Kia Rio

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika