Sportski duh u svom najboljem obliku BMW serije 8 Gran Coupé

16.02.2022 08:35:11
Auto Centar Tomić BMW 8 Gran Coupe

Kad se dinamika sretne s luksuzom, rezultat je nešto jedinstveno: BMW serije 8 Gran Coupé je očaravajući sportski automobil s četvero vrata s izdašnim osjećajem prostora

Kad se dinamika sretne s luksuzom, rezultat je nešto jedinstveno: BMW serije 8 Gran Coupé je očaravajući sportski automobil s četvero vrata s izdašnim osjećajem prostora. Njegov dizajn je estetika u svom najuzbudljivijem obliku. On uspostavlja potpuno novi jezik dizajna za luksuzne sportske automobile, čime prenosi neobuzdanu snagu i impresivnu agilnost. BMW serije 8 Gran Coupé svojim snažnim motorima drži ovo sportsko obećanje bez kompromisa na svakom metru asfalta. Čim snažan motor pošalje brojač okretaja na nove visine, pulsevi putnika se počinju penjati. U sva četiri sjedala - u neodoljivo ekskluzivnom i istovremeno impresivno sportskom ambijentu.

BMW M850i xDrive Gran Coupé:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 10.0–9.9

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 229–226

 

SPORTSKI BEZ IKAKVIH KOMPROMISA

Dizajn vanjštine BMW-a serije 8 Gran Coupé

Dinamičan sportski kupe s karakterom: Jezik dizajna BMW-a serije 8 Gran Coupé je sa svojom fascinantnom estetikom nova interpretacija luksuznog sportskog automobila. Od sportskog prednjeg kraja preko lepršave kupe siluete do izražajno dizajniranog stražnjeg kraja: ovaj prekrasan dizajn s preciznim konturama i snažnim proporcijama stvara uzbudenje od prvog trenutka.

SNAŽNA AGILNOST

Performanse sportskog automobila u BMW-u serije 8 Gran Coupé

Učinkoviti BMW TwinPower Turbo benzinski motori BMW-o serije 8 Gran Coupé te sovršeno koordinironi pogonski sklop i komponente šasije jamstvo su nezaborovnih vozačkih iskustava. Uostalom, ovaj je sportski automobil brz, snažan i izuzetno agilan, te reagira s apsolutnim autoritetom u svakoj situaciji u vožnji, a opet ima rezerve. Bilo da se radi o gradskom prometu, autocesti ili savladavanju zavojite ceste: BMW serije 8 Gran Coupé ima odgovor na sve - i onaj koji jamči maksimalno zadovoljstvo u vožnji.

ISTINSKO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI ZA ČETVERO

Sportska vožnja za četiri putnika u BMW-u serije 8 Gran Coupé

U BMW-u serije 8 Gran Coupé četvero putnika uživa u maksimalnom zadovoljstvu u vožnji. To je zato što dva putnika u izuzetno prostranom stražnjem kraju imaju izrazito udobna kožna sjedala s karakterom individualnih sjedala. Pružaju ugodno okruženje i izvanrednu bočnu podršku čak i tijekom dinamične vožnje i u uskim zavojima - i svim putnicima pojačava puls.

AMBIJENT VELIKODUŠNIH PROPORCIJA

Prostranost BMW-a serije 8 Gran Coupé

U putničkom stražnjem kraju BMW-a serije 8 Gran Coupé dvoje odraslih uživa u impresivnom prostoru za glavu i noge i velikodušnom osjećaju prostranosti. Čak i na dugim putovanjima, zajamčena je vrhunska udobnost i savršeno opuštanje. Opcijski Panoramski stakleni krov dodatno pojačava ovaj doživljaj prostranosti i osjećaja slobode pružanjem jedinstvenih pogleda i ambijenta preplavljenog svjetlom.

INDIVIDUALNI LUKSUZ SA SPORTSKIM KARAKTEROM

Značajke unutrašnjosti BMW-a serije 8 Gran Coupé

Dizajn unutrašnjosti BMW-a serije 8 Gran Coupé zrači individualnim luksuzom sa svakim njegovim vrhunskim detaljima, a ujedno pruža jasnu izjavu o ambicioznim sportskim namjerama. Kvalitetna kožna presvlaka je vrlo ekskluzivna, svi su materijali vrhunske kvalitete i upotpunjeni su savršenom površinskom završnom obradom. U kombinaciji s majstorstvom izrade, BMW serije 8 Gran Coupé predstavlja modernu i prvoklasnu unutrašnjost s vrhunskom udobnošću i izuzetno veliku prostranost.

Za više informacija kontaktirajte Auto centar Tomić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika