THE NEW 3 - Novi BMW serije 3 Limuzina

15.12.2022 11:10:16
Auto centar Tomic novi BMW 3 limuzina

Novi BMW serije 3 Limuzina nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku za vozača u novom sportskom dizajnu

Auto centar Tomić vam predstavlja novi BMW serije 3 Limuzina koji nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku za vozača u novom sportskom dizajnu. 

  • M Sport ovjes sa čvršćom oprugom i dizajnom amortizera za izravne i agilne vozne karakteristike
  • Pomoćnik za vožnju unatrag Reversing Assistant i drugi inteligentni sustavi za pomoć vozaču za optimalnu udobnost vožnje u svakoj situaciji
  • Kokpit orijentiran prema vozaču i inovativni BMW Curved Display s konceptom upravljanja na dodir

Digitalne tehnologije u novom BMW-u serije 3 Limuzina

  • Brojne inovativne tehnologije u novom BMW-u serije 3 Limuzina omogućuju vozaču i vozilu ugodnu međusobnu komunikaciju.
  • BMW Curved Display pruža potpuni pregled svih važnih informacija i praktično upravljanje dodirom
  • Neograničena povezivost kroz integraciju pametnog telefona, što vam omogućuje da jednostavno planirate rute na svom pametnom telefonu i zatim ih prenesete u svoje vozilo
  • Doživite intuitivno upravljanje pomoću glasovnih naredbi

BMW Curved Display

Cotovo svim funkcijama vozila može se upravljati pomoću velikog BMW Curved Displaya. Usmjeren prema vozaču i opremljen intuitivnim vvidgetima, čini upravljanje dodirom još praktičnijim.

BMW Head-Up Display

BMW Head-Up Display u boji projicira sve informacije relevantne za putovanje izravno u vidno polje vozača.

Reversing assistant

BMW serije 3 Limuzina LCI G20 Reverse Assistant

Reversing Assistant - pomoćnik za vožnju unatrag - također samouvjereno manevrira vozilom u izazovnim situacijama:

  • Reversing Assistant pamti pokrete upravljača u zadnjih 50 prijeđenih metara
  • Pritiskom na tipku, vozilo se automatski vraća istim putem i točno na prethodno prijeđenu rutu
  • To znači da čak i izazovne situacije kao što su uske ceste, slijepe ulice ili uska parkirna mjesta ne predstavljaju nikakav problem

Dizajn vanjštine novog BMW-a serije 3 Limuzina

Dizajn prednjeg dijela

Dizajn prednje strane definiraju elegantno oblikovana LED prednja svjetla koja se ističu obrnuto okrenutim L rasporedom i fokusiranom konturom. U kombinaciji s prepoznatljivom rešetkom bubrega s dvostrukim letvicama, veliki šesterokutni otvori za zrak pružaju samouvjeren izgled.

Dizajn bočnog dijela

Zbog dugog međuosovinskog razmaka, kratkih prevjesa i kompaktnih proporcija, BMW serije 3 Limuzina stvara posebno dinamičnu sliku u pogledu sa strane. Graciozna kontura krovne linije u interakciji je s opcionalno dostupnim 19' naplatcima kako bi se naglasila elegancija vozila.

Dizajn stražnjeg kraja

Prepoznatljivi odbojnik stvara posebno atletski izgled za BMW serije 3 Limuzina. Vertikalni reflektori i obloge širokih ispušnih cijevi s kromiranim elementom u M Sport paketu pojačavaju ovaj učinak. Veliki difuzor između ispušnih cijevi zaokružuje sportski i dinamičan izgled.

Dizajn unutrašnjosti novog BMW-a serije 3 Limuzuina

Moderan kokpit

S manjim brojem kontrola, kokpit daje čist i moderan izgled. Čini se da tanki BMW Curved Display bez okvira gotovo slobodno lebdi iznad ploče s instrumentima i, kao jedinica za zaslon s dodirom, nudi moderno i praktično upravljanje.

Središnja konzola s novom ručicom mjenjača

Središnja konzola pruža osječaj sportskog i ograđenog sjedačeg mjesta. Ovo je mjesto jasno strukturiranog upravljačkog centra s radnom površinom iDrive Controllera osjetljivom na dodir. Odabir stupnjeva prijenosa odvija se automatski, a moderan izgled unutrašnjosti stvara posebno uredan dojam.

Sjedala u Sensatecu

Lakoodržive presvlake u Sensatecu impresioniraju svojim visokokvalitetnim dodirom nalik koži. Perforacija kombinira sportski i elegantan izgled s iznimno ugodnim osjećojem sjedenja, čak i na dugim putovanjima.

Novi BMW 330e Limuzina s plug-in hybrid tehnologijom

BMW 330e Limuzinom uživate u održivoj mobilnosti i inspirativnoj dinamici vožnje:

  • Velikih 215 kW (292 KS) snage i 420 Nm okretnog momenta
  • Impresivno ubrzanje od 0 do 100 km/h za 5,8 sekundi
  • Njegova inovativna tehnologija plug-in hibridnog pogona nudi potpunu fleksibilnost i učinkovitost u svakoj situaciji
  • Dostupan i kao BMW 330e xDrive Limuzina i BMW 320e Limuzina

Doseg

Zahvaljujući najnovijoj BMW eDrive tehnologiji 5. generacije, možete voziti isključivo električno i bez emisija ispušnih plinova više do 62 kilometara u svom BMW-u ЗЗОе Limuzina.

eDrive Zones

Funkcija eDrive Zones koristi osobine plug-in hibridnog pogona za optimalan učinak. Pokreće prelazak na čisto električni način rada automatski i neprimjetno čim vozilo, na primjer, uđe u ekološku zonu. Ipak, možete se ručno vratiti na motor s unutarnjim izgaranjem kad god poželite.

BMW Charging

BMW Charging nudi vam prilagođena rješenja za punjenje modela BMW-a serije 3 Limuzina s hibridnim pogonom. Osim standardnog kabela za punjenje (modus 2), opseg isporuke uključuje i kabel za punjenje (modus 3) za javno punjenje i BMW Charging Card koji vam omogućuju postizanje atraktivnih uvjeta za javno punjenje.

Značajke vozne dinamike novog BMW-a serije 3 Limuzina

Doživite izraženu dinamiku vožnje uz visoku razinu udobnosti zahvaljujući savršeno usklađenim komponentama ovjesa i snažnim motorima:

  • Snažni motori od 90 do 275 kW (122 do 374 KS) za impresivno sportsko iskustvo vožnje
  • Snažna sprinterska izvedba s ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 4,4 sekundi
  • M Sport ovjes za posebno sportske i izravne vozne karakteristike

М TwinPowerTurbo redni 6-cilindrični benzinski motor

М TwinPowerTurbo redni 6-cilindrični benzinski motor kombinira snagu i učinkovitost za potpuno iskustvo vožnje. Impresivan zvuk motora je užitak. Inovacije kao što su dvostruki VANOS, Valvetronic, tehnologija visokopreciznog ubrizgavanja i dvostruki turbopunjač proizvode što je više moguće energije koristeći što je moguće manje goriva.

Električno potpomognuto upravljanje

Električna servo potpora za upravljanje povećava i udobnost upravljanja i sigurnost vožnje. Olakšava manevriranje i jamči stabilnost pri velikim brzinama.

TwinPowerTurbo 4-cilindrični benzinski motor

TwinPowerTurbo redni 4-cilindrični benzinski motor nudi puno zadovoljstva u vožnji. Čak i u niskom rasponu broja okretaja motora doživjet ćete vrlo izravnu isporuku snage i spontanu reakciju. Pogon kombinira učinkovitu potrošnju s niskim emisijama onečišćujućih tvari te radi tiho i glatko u svakoj situaciji.

Zatražite ponudu, a za više informacija pozovite Auto centar Tomić:

Mostar: 036 351 341

Sarajevo: 033 766 905

Banja Luka: 051 322 120

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika