BMW X4 se pouzdano izdvaja iz mnoštva svojim upečatljivim dizajnom

23.03.2022 08:32:22
Auto centar Tomic BMW X4

S BMW-om X4 užitak u vožnji je zagarantiran

Zahvaljujući potpuno reinterpretiranom prednjem dijelu, BMW X4 ima progresivniju prisutnost nego ikad. Posebno kutna rešetka za bubreg, redizajnirani odbojnik s okomitim otvorima za zrak i potpuno LED svjetlima spuštenim za 10 mm daju mu maksimalan stupanj modernosti i atletičnosti iz svakog kuta.

Stražnji dio BMW-a X4 odaje signal autoriteta i atleticizma. Full LED stražnja svjetla u novom stilu osiguravaju još veću prisutnost, dok široke ispupčene ispušne cijevi slobodnog oblika ističu modernost progresivnog Sports Activity Coupéa. U kombinaciji s redizajniranom zaštitom donjeg dijela smještene između ispušnih cijevi, stražnji dio BMW-a X4 predstavlja bistro, snažno lice na cesti.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional s navigacijskom funkcijom uključuje dva visokokvalitetna zaslona koji se sastoje od 12,3-inčnog upravljačkog zaslona visoke rezoiucije kojim se može upravljati dodirom i potpuno digitalnog zaslona instrumenata od 12,3". BMW-ovim operativnim sustavom 7 takođerse može upravljati putem iDrive dodirnog kontrolera.

Sport sjedala za vozača i suvozača

Podesiva sportska sjedala za vozača i suvozača sadrže brojne mogućnosti ručnog podešavanja, uključujući položaj naprijed i natrag te naslon i kut sjedala. Dodatak za vozača: podešavanje širine naslona.

Galvanizirani dodaci na upravljačkim elementima

Opcijski, ekskluzivni galvanizirani dodaci na upravljačkim elementima električnih prozora, višenamjenskim tipkama na upravljaču, upravljačkoj ploči vrata i prekidaču za zaključavanje vrata stvaraju dojam visoke kvalitete.

Inteligentni BMW xDrive sustav pogona na sva četiri kotača kontinuirano i varijabilno raspoređuje pogonsku snagu na prednje i stražnje kotače za dodatno prianjanje, voznu dinamiku i sigurnost u svakoj voznoj situaciji.

Promjenjivo sportsko uprovljonje sa Servotronicom stvara izravan i okretan odgovor upravljanja i osigurava da je za okretanje kotača potreban manji fizički napor. Poboljšava upravljivost u dinamičnijoj vožnji i smanjuje napor potreban za upravljanje prilikom parkiranja i skretanja.

 

Za više informacija kontaktirajte Auto centar Tomić.

PODIJELI:
TAGOVI: Auto centar Tomić BMW X4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika