Akcijska ponuda za B-Klasu "Mala rata, veliki snovi"

10.11.2022 13:03:10
Akcijska ponuda za B-Klasu

B-Klasa je savršen izbor obiteljskog vozila koja se prilagođava Vašem stilu života sa vrhunskim komforom sjedenja, mjestom i fleksibilnošću utovarnog prostora.

STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BIH, pokreće prodajnu kampanju za Mercedes-Benz B-Klasu. Simboličnim nazivom "Mala rata, veliki snovi", B-Klasa će biti ponuđena potencijalnim kupcima na jedinstven način u smislu kako atraktivne cijene vozila tako i veoma atraktivnih uslova finansiranja putem Sparkasse Leasinga.

B-Klasa je savršen izbor obiteljskog vozila koja se prilagođava Vašem stilu života sa vrhunskim komforom sjedenja, mjestom i fleksibilnošću utovarnog prostora.

Naime, B-Klasa u bogato opremljenoj izvedbi sa 100 KW/136 KS dostupna je za privlačnih 69.000,00 KM sa PDV-om. Advanced-Plus paket između ostalog podrazumijeva stavke dodatne opreme poput: Progressive linije opreme, Media display, digitalni instrument display, LED High performance svijetala, parking paket sa kamerom za vožnju unazad, unutrašnje ambijetalno osvjetljenje.Dodatno u saradnji sa Sparkasse Leasingom kreirana je ponuda finansijskog leasinga u kojoj mjesečna rata za kupovinu B-Klase iznosi 599,00 KM.  

Akcija traje do isteka zaliha. 

Posjetite prodajni salon STARline Sarajevo na adresi - Osik 4, Ilidža-Sarajevo ili pozovite telefonom na 033/475-575.

Detaljnije informacije o vozilu pogledajte klikom na fotografiju ispod:

 

PODIJELI:
TAGOVI: STARline B-Klasa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika