Uspješno završena 2023. godina

STARline Sarajevo: predan tim, unaprijeđeni procesi i beskrajna zahvalnost kupcima

05.01.2024 11:31:32

S ponosom ističu ključne trenutke i postignuća koja su obilježila proteklu godinu.

Uzbudljiva 2023. godina označila je još jednu fazu rasta i uspjeha za kompaniju STARline Sarajevo, pouzdanog partnera za Mercedes-Benz vozila u Bosni i Hercegovini. S ponosom ističu ključne trenutke i postignuća koja su obilježila proteklu godinu.

Osnaženi Online Pristup i online zakazivanje servisa

U 2023. godini, kompanija STARline je uvodila inovacije kako bi svojim klijentima pružila najbolje iskustvo. Web shop za rezervne Mercedes-Benz dijelove omogućuje brzu i jednostavnu kupovinu originalnih dijelova, dodatne opreme i Mercedes-Benz kolekcije iz udobnosti vlastitog doma. 

Također, online rezervacija servisa sada je moguća bilo gdje i bilo kada putem web stranice u par klikova.  Nema čekanja na telefonskom pozivu ili u redu. Sve možete obaviti online, što štedi vaše dragocjeno vrijeme.

Bogata Ponuda Vozila

STARline je prava adresa za kupovinu novih i polovnih Mercedes-Benz vozila visokog kvaliteta, koja zadovoljavaju različite ukuse i potrebe cijenjenih kupaca. 

U ponudi je veliki broj novih i polovnih Mercedes-Benz vozila. Polovna Mercedes-Benz vozila su vozila sa garancijom porijekla, tačnom kilometražom uz mogućnost kupovine dodatne garancije. U svakom momentu se na lageru nalazi veliki broj vozila kako putničkih, tako i komercijalnih i teretetnih vozila. 

Tokom 2024 godine proširit će svoju ponudu dolaskom novih modela CLE Cabrio, EQS SUV Maybach, G-Klasa i EQ vozila, kao i nova V-Klasa, koji će dodatno obogatiti ponudu vozila. 

STARline stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao pronaći vozilo koje zadovoljava vaše potrebe i želje.

Rast i Razvoj Tima

Tokom protekle godine, STARline je aktivno radio na edukaciji i proširenju svog tima stručnjaka u cilju pružanja vrhunske usluge, kakvu i zaslužuju Mercedes-Benz klijenti. 

"Ključ uspjeha je usmjerenost na stalno učenje i prilagođavanje promjenama. Sa zadovoljstvom ističem da su naši novi članovi donijeli sa sobom obilje iskustva, stručnosti i entuzijazma koji će dodatno obogatiti naš tim. Njihova stručnost u različitim područjima predstavlja dodatnu vrijednost koja će nam pomoći u pružanju vrhunskih usluga našim klijentima, jer oni to zaista zaslužuju koristeći naš brend", istako je Adis Kepeš,  Generalni direktor kompanije STARline.

Fokus na Kupcima i u 2024.godini

U 2024. godini,  iz STARline-a najavljuju da će još snažnije postaviti fokus na zadovoljstvo kupaca. Najavljuju uvođenje vlastitog Loyalty program kako bi nagradili lojalnost svojih klijenata. "Želimo stvoriti još jaču povezanost s vama, našim dragim klijentima, i osigurati da svaki korak s nama bude izuzetno iskustvo. Završavamo 2023. godinu s dubokom zahvalnošću prema našim klijentima koji su u nama pronašli svog partnera, kao i našem posvećenom i stručnom timu koji je omogućio ovaj uspjeh, te svim partnerima koji su vjerovali u našu viziju"

STARline Sarajevo – mjesto gdje se kupovina vozila završava, a briga o vozilu počinje. Radujemo se zajedničkom koraku naprijed u 2024. godini.

Za sve dodatne informacije, možete ih kontaktirati na info@starline.ba ili na broj telefona 033 475 570.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika