Plaćanje vozila u tri jednake rate

STARline Sarajevo donosi ekskluzivnu ponudu za Mercedes-Benz GLA

17.05.2024 12:43:35
Ekskluzivna ponuda za Mercedes-Benz GLA

Posebna prodajna akcija za sve ljubitelje Mercedes-Benz GLA modela.

STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, u saradnji s Raiffeisen Leasingom, predstavlja posebnu prodajnu akciju za sve ljubitelje Mercedes-Benz GLA modela.

Ova izvanredna ponuda omogućuje vam da vozilo GLA platite u tri jednake rate, uz posebnu pogodnost - vaše rabljeno vozilo može se koristiti kao učešće u prvoj rati. Ostatak plaćanja raspoređen je na sljedeće dvije godine, što vam daje dodatnu fleksibilnost i udobnost pri kupovini.

Model GLA, poznat po svojoj sportskoj eleganciji i vrhunskoj izvedbi, nudi visokokvalitetnu vožnju i impresivne performanse. Sa svojim dinamičnim dizajnom, prostranom unutrašnjošću i najnovijom tehnologijom, GLA je idealan automobil za gradsku vožnju i avanture na otvorenom.

GLA dolazi s nizom impresivnih karakteristika, uključujući:

Moderan i atraktivan dizajn, ističući se među ostalim vozilima u klasi.

Napredni sigurnosni sistemi, uključujući sistem aktivne prometne asistencije i prepoznavanje umora vozača.

Povezivost na najvišoj razini s MBUX infotainment sistemom, omogućavajući vam jednostavan pristup informacijama i zabavi.

Efikasni i snažni motori koji pružaju dinamičnu vožnju i izvanrednu ekonomičnost goriva.

Isporuka vozila je odmah dostupna, tako da se možete uputiti na adresu prodajnog centra STARline Sarajevo i voziti se u stilu u novom Mercedes-Benz GLA.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog izvanrednog vozila uz fleksibilne uvjete plaćanja! Više informacija o prodajnoj akciji dostupno je OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika