Najbolji uz najbolje

Mercedes-Benz oficijelno vozilo 6. AJB DOC Film Festivala

14.09.2023 16:02:47
Mercedes benz starline oficijelno vozilo ajb doc film festivala

Kompanija STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH, podržala je i ove godine održavanje AJB DOC Film Festivala

Kompanija STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u BiH, podržala je i ove godine održavanje AJB DOC Film Festivala ustupanjem Mercedes-Benz vozila za potrebe organizacije festivala.

Nastavkom saradnje sa AJB DOC Film Festivalom kompanija STARline želi doprinijeti razvoju dokumentarnog filma, kao i jačanju kulturnih dešavanja u BIH.

“Veoma smo ponosni što  su naša Mercedes-Benz vozila- oficijelno vozilo ove manifestacije koja je tradicija u našem gradu. Mercedes-Benz svojom kvalitetom, elegancijom, modernim dizajnom, savremenom tehnologijom i širokom ponudom potpuno uklapa u viziju AJB DOC Film Festivala", istakla je Fazira Kahriman, marketing menadžer kompanije STARline Sarajevo.

Svoje zadovoljstvo o uspješnoj saradnji istakao je i direktor marketinga AJB DOC Festivala  Vedad Sejfić.

“U ime AJ DOC Film Festivala  želio bih izraziti zadovoljstvo što je, već šestu  godinu, Mercedes-Benz partner našeg festivala i nadam se da će se ta saradnja nastaviti i u budućnosti. Trudimo gostima obezbjediti najbolje uslove i tako predstaviti osim Festivala i grad Sarajevo kao poželjnu kulturnu i turističku destinaciju, i da nam u tom smislu podrška Starline Mercedes-Benz  zaisto puno znači”, istakao je Vedad Sejfić.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme