Živite život bez stresa

RING RX2 SOLID električni romobil

21.06.2023 09:47:19

Romobil urbanog, ali smanjenog dizajna nevjerojatnih performansi koji vam garantuje jednako sigurnu i uzbudljivu vožnju

RING RX2 SOLID električni romobil je romobil urbanog, ali smanjenog dizajna nevjerojatnih performansi koji vam garantuje jednako sigurnu i uzbudljivu vožnju.

Jedno od glavnih obilježja RING RX2 romobil je jednostavnost. Dizajn je moderan, sa smanjenim linijama. Romobil se izrađuju u dvije opcije boja: crna perla i bijela perla s crvenim detaljima koji su vidljivi u mraku.

Računalo ima 4 LED lampice i prikazuje razinu preostale napunjenosti baterije. Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim dugmetom kontrolirate osvjetljenje, postavljanje na siguran način rada, kao i mogućnost uključivanja / isključivanja. Ovaj izgled i jednostavnost računala čine skuter prikladnim za sve generacije, od tinejdžera do starijih korisnika.

Ako se pitate kako će vaš skuter izgledati nakon uzbudljivih vožnji različitim terenima gdje dolazi u kontakt s prašinom, pijeskom ili blatom, možemo reći gotovo isto kao kad ste ga raspakirali iz kutije.

Budući da je RING RX2 romobil izrađen od posebnog Aero svemirskog aluminija koji je otporan na koroziju, prašinu i blato. Težina romobila je 12 kg. Iako je njegov okvir izrađen od čvrstog aluminija, koji se također koristi u zrakoplovnoj industriji, romobil je lako sklopiv.

Možete ga odvesti u javnom prijevozu, preko stepenica ili ga staviti u prtljažnik automobila.

Motor od 300 W može razviti najveću brzinu do 25km / h, ali također pruža bolje performanse težim korisnicima, kao i bolju vožnju u usponu (do 15%). Ovaj motor s kapacitetom baterije od 18.650 mAH, 36V / 6,6Ah postiže vožnju do 20 km jednim punjenjem. Na računalu pritiskom možete jednostavno odabrati opciju uštede baterije koja će vam omogućiti dulju vožnju

RING RX2 namijenjen je svima … I avanturistima, poslovnim ljudima, sportašima, lokalnim dječacima, domaćicama, bankarima … Budite dio generacije RING RX2 i živite život bez stresa.

Posjetite ROAMING ELECTRONICS poslovnice u Sarajevu i Banja Luci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika