Samsung Galaxy S23

Stigla je Samsung Galaxy S23 serija telefona

20.03.2023 08:49:20
ROAMING ELECTRONICS Samsung Galaxy S23

Galaxy ponovo rođen

MATERIJALI

Dizajniran sa planetom na umu

Izrađen od recikliranog stakla i PET folije i obojen prirodnim bojama, svaki telefon je upakovan u kutiju od recikliranog papira i zaštitne folije na bazi papira.

KAMERA

Napravite svoj snimak

Iskoristite dan i zabilježite noć. Izađite sa Pro-grade kamerom u ruci, opremljenom senzorom visoke rezolucije i inteligentnim pikselima koji upijaju svjetlost za jasne snimke, u bilo koje doba.

NIGHTOGRAPHY KAMERA

Više svjetla za vaše noći

Spremite se za galeriju punu epskih noćnih snimaka koje će svi poželjeti. Unaprijeđena umjetna inteligencija noćne fotografije čini detalje jasnima, tako da će fotografije i videozapisi pri slabom osvjetljenju biti svijetli i šareni od sumraka do zore i nazad.

VISOKA REZOLUCIJA

Dobijte sve detalje

Širokougaona kamera od 50MP radi u sinhronizaciji sa snažnim čipom, brzo kombinujući frejmove da izdvoji dijelove iz svakog od njih u jednu fotografiju visoke rezolucije. Dodajte tehnologiju pojačivača detalja i dobit ćete oštar kvalitet da ćete nastaviti zumirati još više.

EXPERT RAW

Sada ste zvijezda snimanja

Kada je riječ o epskim slikama samo je nebo granica. Otvorite Expert RAW za snimanje u RAW formatu visoke rezolucije, i dobijte svijetle i detaljne snimke.6 Zatim gledajte u zvijezde dok kamera uvlači svjetlost kako bi snimila sazviježđa i planete s jasnoćom koja oduzima dah.

PERFORMANSE

Više snage za vas

Kada zaustavljanje ne dolazi u obzir, ovaj revolucionarni čip daje snagu vašem telefonu za bolje igranje i video streaming, s produženim trajanjem baterije koja će vas voditi kroz najepskije dane.

BATERIJA

Otključajte još duže igranje igrica

Da završimo noć? Ne. Igrajte se i uživajte u gledanju omiljenih serija uz dugotrajnu bateriju koja se brzo puni.

EKRAN

Nema više odsjaja

Igrajte ili ”streamujte” sadržaj bilo gdje s prilagodljivom vidljivošću na otvorenom koja pruža optimalnu boju i osvijetljenost, pri bilo kakvom svjetlu. Adaptive 120Hz uglađuje pomjeranje, dok Eye Comfort Shield štiti vaše oči od umora, čak i dok gledate u mraku.

PAMETNO PREBACIVANJE

Olakšali smo vam čuvanje podataka

Samo jednostavnim Wi-Fi prenosom ili brzom prijavom na svoj Samsung račun, sve je spremno. U još manje koraka prenesite svoje aplikacije, fotografije, poruke i još mnogo toga s bilo kojeg operativnog sistema na svoj novi telefon.

ONE UI

Vaš Galaxy baš onako kako vam se sviđa

Sada je lakše nego ikada podesiti svoj telefon baš za sebe. One UI povećava prilagođavanje, omogućavajući vam da odaberete gotovo svaki detalj, od zaključanih ekrana i tema do miniprograma i obavještenja.

Posjetite ROAMING ELECTRONICS poslovnice u Sarajevu i Banja Luci i odaberite svoj Galaxy 23.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak