Visoka rezolucija

Telefon koji svakodnevicu čini epskom

17.02.2023 10:22:35
Samsung Galaxy 22

Svaki detalj sada je vaš i možete ga snimiti uz Galaxy S22

Novi oblik kreativnog izražavanja

Tanki okviri se prelijevaju u simetričan polirani okvir za ekspanzivan, uravnotežen ekran. Za završni dodir, monohromatsko kućište kamere okružuje sistem linearne kamere. Ah, tako lijep.

Zasjenjuje konvencionalne boje

Živahna ljubičasta, upečatljiva fantomska bijela, nokaut zelena, nježno ružičasto zlatna ili klasična fantomska crna — izbor nije lak, ali ne postoji pogrešan izbor

Neka noći budu epske uz 'Nightography' kameru

To je profesionalna oprema koja staje u jednu ruku. Trostruka stražnja kamera i selfi kamera pružaju inovativni hardver i softver kamere pa lako možete snimiti galeriju punu sadržaja vrijednog dijeljenja.

Uljepšajte svoj noćni život #nightography

Najbolje stvari se dešavaju nakon mraka. Zabilježite ih uz epske tehničke nadogradnje naše Profesionalne kamere. Veliki senzor piksela povećava piksele da bi privukao svjetlost, a Super prozirno staklo smanjuje odbljesak objektiva — sve kako bi noćne fotografije i videozapisi bili jasni kao dan.

Snimajte do duboko u noć uz ‘Nightography’

Inspiracija neće čekati optimalno osvjetljenje — a sada ne morate ni vi. Najveći skok u našoj tehnologiji videozapisa, automatska brzina kadrova usklađuje brzinu kadrova po sekundi s vašim okruženjem, a 'Super Night Solution' će ukloniti šumove u svakom kadru da bi se dobile visokokvalitetni, živopisni snimci, bilo da ste na suncu ili pod zvijezdama.

‘Nightography’ stavlja portrete u novo svjetlo

Snimite epske portrete i autoportrete u slabom osvjetljenju zahvaljujući revolucionarnim nadogradnjama Zadnje kamere i Selfi kamere. Svaka od njih hvata više svjetla za nevjerovatne boje i detalje — pa tako možete savladati portretni način rada s prigušenim svjetlom.

Sada posjedujete sve glatke poteze

Život ne miruje. Ali vaš videozapis hoće. Naša profesionalna kamera snima stabilne videozapise bez zamućenja koji će ostati uglađeni čak i kada se krećete.

Kako nam to polazi za rukom? Ugao korekcije OIS je poboljšan za 58% i radi s bržim uzorkovanjem pokreta kako bi se vaši snimci stabilizovali. A vaša svakodnevica je upravo postala još više epska i šarenija uz Super HDR koji snima sa 64x više informacija o boji, čak i ako scena ima pozadinsko osvjetljenje.

Svaki detalj sada je vaš i možete ga snimiti

Okinite. Uvijek ćete završiti s Galerijom oštrih, visokokvalitetnih fotografija. A unutar ovog senzora visoke rezolucije nalazi se Adaptive Pixel, koji prebacuje piksele kako bi odgovarali osvjetljenju.

Omogućite Pojačivač detalja prije nego okinete. On inteligentno poboljšava vaše snimke prilagođavanjem sjena i svjetla.

 

Najbrži čip na Galaxy uređaju ikada

Bilo da pravite vlog svog dana, igrate igrice cijelu noć ili jednostavno listate sadržaj, 4nm procesor pruža nevjerovatno glatko iskustvo.

Izađite noću bez punjenja

Život ne usporava, a pauza za punjenje znači strah od toga da propustite neke važne trenutke. Baterija se inteligentno prilagodi načinu na koji koristite telefon, tako da traje znatno duže od 24 sata.

Posjetite ROAMING ELECTRONICS poslovnice u Sarajevu i Banja Luci i odaberite svoj Galaxy 22.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak