Alpha Pink & Silk Blue Sensation

Uvijač za kosu koji stvara lokne za svaku priliku

23.05.2023 09:05:36
Alpha Pink & Silk Blue Sensation Roaming Electronics

Zahvaljujući Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvijek ćete imati lokne po svojoj mjeri, jer njegov kupasti oblik i prečnik omogućavaju da veličinu i definiciju lokne prilagodite dužini i tipu kose

Opušteni i romantični talasi koji prizivaju ljeto i more ili čvrsto definisane spirale za svečanu priliku? Ne postoji žena koja ne voli da u svom arsenalu ima više frizura. Uz uvijač za kosu (popularni figaro) mogućnosti za stilizovanje kose su brojne, a laka upotreba omogućava sjajne rezultate bez odlaska kod frizera.

Zahvaljujući Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvijek ćete imati lokne po svojoj mjeri, jer njegov kupasti oblik i prečnik omogućavaju da veličinu i definiciju lokne prilagodite dužini i tipu kose.

Jedan uvijač za različite tipove lokni...

Ako mislite da vam treba više uvijača različite veličine da biste svaki put dobili drugačije lokne, dozvolite nam da vas razuvjerimo. Alpha Pink & Silk Blue Sensation je kupastog oblika, širog u osnovi i užeg pri vrhu. Prečnik grijača ovog uvijača je 25mm u osnovi i 13mm pri vrhu što se smatra idealnim promjerom za više tipova željene frizure.

Korištenjem cijele dužine cijevi uvijača dobijate prirodni i opušteni izgled lokni koje su pri vrhu šire, a pri dnu više definisane. Ovo je i najpopularniji način uvijanja kose jer će vaše lokne nakon toga izgledati kao da ste izašle iz frizerskog salona. Sa druge strane, ukoliko želite velike talase u kosi, možete koristiti samo gornji dio cijevi ili uzimati veći pramen za namotavanje na cijev, a ukoliko želite sitnije lokne, onda treba uzimati manje pramenove kose i navijati ih pretežno na donji dio cijevi, za jasno definisane lokne.

... i za različite dužine i tipove kose

Ovakav prečnik i oblik cijevi idealni su i za žene sa dugom kosom, ali i za sve kraće frizure, jer omogućava lak i bezbjedan prilaz korjenu kose, što znatno ubrzava uvijanje. Istovremeno, debljina cijevi dozvoljava korišćenje sasvim malih pramenova kose, tj. nudi mogućnost dobijanja velikog broja sitnijih lokni, što će naročito cijeniti dame sa rijetkom i tankom kosom koja će na taj način dobiti dodatni volumen.

U isto vrijeme, debljina cijevi na Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvijaču za kosu omogućava efikasno uvijanje i većih pramenova, pa ukoliko je vaša kosa gusta i samo želite blage talase – samo naprijed!

Tehnologija za ultra sjajnu kosu velikom brzinom

Grijač ovog stajlera obložen je keratinskim premazom koji će kosu nakon uvijanja načiniti glatkom i sjajnom dok istovremeno osigurava da svaki pramen tokom uvijanja bude zaštićen od visoke temperature. Zbog toga pravilna upotreba Alpha Pink & Silk Blue Sensation neće dovesti do isušivanja i drugih oštećenja kose izazvanih pregrijavanjem.

Ovaj uvijač za kosu ima ugrađen PTC grijač koji karakteriše visoka efikasnost prenosa toplote, ali i pouzdano održavanje konstantne temperature i brzo zagrijavanje.

Ultra brzo zagrijavanje i ekspresno uvijanje kose

Temperatura koju dostiže Alpha Pink & Silk Blue Sensation je 200˚C (+/- 15%), što odgovara čak i gustoj, jakoj kosi koja se teško uvija. Imajte u vidu da je napredna tehnologija u ovom uvijaču za kosu obezbjedila izuzetno brzo zagrijavanje, a zbog visoke radne temperature jednom pramenu je dovoljno svega nekoliko sekundi, u zavisnosti od veličine pramena koji uvijate i tipa vaše kose.

Manje lomljenja kose uz uvijač bez štipaljke

Iako štipaljka uvijača ima vrlo praktičnu namjenu, njen pritisak na pramen koji se uvija može ostaviti trag i dovesti do neravnomjernog rezultata. Zbog toga je Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvijač bez štipaljke, a vrh koji se ne zagrijava služi za držanje vrha namotanog pramena koji se na taj način fiksira na cijevi i osigurava efikasno uvijanje i štiti krajeve kose od oštećenja.

Glatka  površina grijača će vam omogućiti da kosa ostane sjajna i da izgleda zdravo, kao i da lako namotavate i uvijate svaki pojedinačni pramen.

Posjetite ROAMING ELECTRONICS poslovnice u Sarajevu i Banja Luci i odaberite svoj Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvijač za kosu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle