HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic

18.08.2022 08:57:43
HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic

Impresivan proizvod koji će sigurno zablistati

ROAMING ELECTRONICS iz Banja Luke vam predstavlja HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic, impresivan, elegantan i bezvremenski sat.

Prepoznatljivo bijelo keramičko kućište je nezaboravno na prvi pogled. Ovaj sat je prošao kroz ekstremno visoku temperaturu od 1.500°C, a završen je poliranjem dijamantskim prahom kako bi se postigla čista bijela i besprijekorna tekstura — fascinantna za oči, prozračna i udobna na zglobu.

Nanokristalno keramičko tijelo / Safirni brojčanik

Svjetlucava bijela nanokeramika sa brojčanikom od safirnog kristala stvara jedinstven izgled za pun pogodak u svim prilikama.

Okvir od nehrđajućeg čelika sa štampanim pločama

Inspirisane talasima vremena, 24 krive ploče se dižu i spuštaju, predstavljajući promjenu dana i noći.

Sferična keramička rotirajuća kruna / Metalno dugme

Izrezbarena kruna od nehrđajućeg čelika uključuje metalno dugme u elegantnoj boji, sa sferičnim keramičkim umetkom na jednoj strani kako bi se dodao dašak stereoskopske elegancije.

Integrisani zadnji dio kućišta

Safirno staklo sa visokim stepenom prenosa čini mjerenje senzora preciznijim i integrisano je sa keramičkim materijalima za ležerno i udobno nošenje.

Više infprmacija potražite kod ROAMING ELECTRONICS.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak