Prointer ITSS proširio partnerstvo sa vodećom IT security kompanijom Check Point

17.12.2021 08:53:44
Prointer ITSS partnerstvo sa Check Point

Kompanija Prointer ITSS je proširila partnerstvo sa vodećom IT security kompanijom Check Point i napredovala do nivoa "3 STAR PARTNER"

Kompanija Prointer ITSS je proširila partnerstvo sa vodećom IT security kompanijom Check Point i napredovala do nivoa "3 STAR PARTNER" u okviru partnerskog Stars programa.

"Dobijeni status "3 STAR PARTNER" pokazuje koliko cijenimo odnos sa našim partnerima kako bismo svojim klijentima mogli isporučiti najbolja rješenja i podršku, kao i potvrdu dosadašnjih ulaganja u edukaciju i razvoj IT security inženjera. Naš tim je dostupan tokom podrške, migracije, upravljanja, nadgledanja i implementacije Check Point sigurnosnih rješenja."

Prelaskom na veći partnerski nivo, dobijen je i status "Check Point Collaborative Support Provider" kojim Prointer ITSS  u saradnji sa Check Point-om, čini tim za podršku, sa namjerom da korisnicima  Check Point sigurnosnih rješenja  bude pouzdan partner u svakodnevnim izazovima na polju IT bezbjednosti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak