Prointer ITSS partnerstvo sa Check Point

Digitalni kutak

Prointer ITSS proširio partnerstvo sa vodećom IT security kompanijom Check Point

Kompanija Prointer ITSS je proširila partnerstvo sa vodećom IT security kompanijom Check Point i napredovala do nivoa "3 STAR PARTNER"

17.12.2021 08:53:44 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Prointer ITSS je proširila partnerstvo sa vodećom IT security kompanijom Check Point i napredovala do nivoa "3 STAR PARTNER" u okviru partnerskog Stars programa.

"Dobijeni status "3 STAR PARTNER" pokazuje koliko cijenimo odnos sa našim partnerima kako bismo svojim klijentima mogli isporučiti najbolja rješenja i podršku, kao i potvrdu dosadašnjih ulaganja u edukaciju i razvoj IT security inženjera. Naš tim je dostupan tokom podrške, migracije, upravljanja, nadgledanja i implementacije Check Point sigurnosnih rješenja."

Prelaskom na veći partnerski nivo, dobijen je i status "Check Point Collaborative Support Provider" kojim Prointer ITSS  u saradnji sa Check Point-om, čini tim za podršku, sa namjerom da korisnicima  Check Point sigurnosnih rješenja  bude pouzdan partner u svakodnevnim izazovima na polju IT bezbjednosti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak