EPSON RIPS A3 MFP uređaji: Produktivni i ekološki prihvatljivi

05.01.2022 14:17:08
Imtec Epson printeri

Prelazak na Epson printere bez zagrijavanja će smanjiti upotrebu energije i time smanjiti negativan uticaj štampanja na životnu sredinu.

Prelazak na Epson printere bez zagrijavanja će smanjiti upotrebu energije i time smanjiti negativan uticaj štampanja na životnu sredinu.

Činjenica je da se suočavamo s globalnom klimatskom krizom. Istraživanja predviđaju da ćemo uskoro vidjeti drastične promjene u ekološkim sistemima naše planete, ukoliko se stvari ne promijene. Pređimo na tehnologiju bez zagrijavanja. Ukoliko svako od nas učini malu pozitivnu promjenu, ona može imati ogroman uticaj na okruženje u kojem živimo.

IMTEC-ovo stručno osoblje s višegodišnjim iskustvom stoji vam na raspolaganju prilikom implementiranja print rješenja u vaš radni prostor. S IMTEC-om, kao ovlaštenim partnerom za prodaju Epson proizvoda dobijate:

  • Usluge ovlaštenog servisa
  • Originalni potrošni materijal
  • Punu tehničku podršku
  • Isporuku na adresu
  • Probni period od 30 dana.

Prelazak, na Epson printere bez zagrijavanja, će smanjiti upotrebu energije i time smanjiti negativan uticaj štampanja na životnu sredinu. Upravo zbog ovog Epson RIPS A3 MFP printeri su ekološki prihvatljivi, jer smanjuju uticaj ispisa dokumenata na životnu sredinu u odnosu na laserske printere. Prednosti tehnologije bez zagrijavanja su brojne, a više možete saznati OVDJE.

PODIJELI:
TAGOVI: EPSON RIPS A3 MFP Imtec printeri

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak