Vrijeme je za najbolje online kupovine na webshopu BH Telecoma!

02.03.2022 10:02:08
moj webshop bhtelecom akcija

Vrijedno nagrađujemo sve vas koji se odlučite na ovaj jednostavan, siguran i brz odabir bilo kojeg uređaja iz naše bogate ponude.

BH Telecom vrijedno nagrađuje sve vas koji se odlučite na ovaj jednostavan, siguran i brz odabir bilo kojeg uređaja iz naše bogate ponude. Požurite po najbolju vrijednost za vaš novac iz udobnosti vlastitog doma.

Bilo da ste postpaid ili korisnik kombinovanog paketa, za kupovinu asemblirane usluge dobivate:

  • jednokratni/instant dokup od 25 GB vremenskog trajanja od 15 dana (od momenta aktivacije), u slučaju obaveznog trajanja ugovora na 24 mjeseca;
  • jednokratni/instant dokup od 10 GB, vremenskog trajanja od 7 dana (od momenta aktivacije), u slučaju obaveznog trajanja ugovora na 12 mjeseci.

Napomena: Instant dokupi imaju prednost pri korištenju u odnosu na redovno dodijeljeni mobilni internet. Instant dokupe možete koristiti isključivo u BH Mobile mreži, bez mogućnosti da se ijedan dio instant dokupa koristi u zemljama Zapadnog Balkana.

Uživajte u online kupovini uz brojna iznenađenja!

Moja priča. BH Telecom

 

PODIJELI:
TAGOVI: bh telecom webshop moj webshop akcija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak