Imtec-ovi led ekrani upotpunjuju ugođaj skijašima na Bjelašnici

21.03.2022 11:03:17
Imtec led ekrani

IMTEC je isporučio 3 LED ekrana za Kantonalno javno preduzeće ZOI 84.

IMTEC je isporučio 3 LED ekrana za Kantonalno javno preduzeće ZOI 84. Ekrani pružaju ''real time'' sliku skijaške staze i hotelskih kompleksa, pa su od koristi skijašima i brojnim posjetiocima olimpijske ljepotice Bjelašnice. Iako su vremenski uslovi na Bjelašnici ekstremni, s kontinuiranim niskim temperaturama i jakim udarima vjetra, ekrani funkcioniraju besprijekorno.

IMTEC je omogućio i olakšan način kontrole ekrana, primijenivši sistem sigurnog upravljanja na daljinu. Sadržajima se manipulira centralizovano, iz jedne kancelarije, ili s bilo kojeg drugog mjesta s kojeg je moguć pristup internetu. Upravljanje se vrši preko komunikacijske opreme koja uključuje i Firewall, pa se cjelokupan proces odvija na siguran i pouzdan način.  Na zahtjev korisnika, bez poteškoća obavljena je i naknadna relokacija najvećeg ekrana, dimenzija 5.76m x2.88m.

Više možete saznati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak