DATA centri: Sigurno rješenje za vaše poslovne podatke

20.05.2022 08:03:17
Imtec DATA centar

Sigurnost i pouzdanost koju pruža DATA CENTAR od vitalnog je značaja za kontinuitet poslovanja, jer uz ovakvo rješenje vaše poslovanje biće zaštićeno od uljeza i cyber napada.

Da li ste sigurni da su poslovni podaci i aplikacije vaše organizacije sigurni i dobro zaštićeni? Sigurnost i pouzdanost koju pruža DATA CENTAR od vitalnog je značaja za kontinuitet poslovanja, jer uz ovakvo rješenje vaše poslovanje biće zaštićeno od uljeza i cyber napada.

Sa IMTEC-om dobijate pouzdanog partnera koji će isporučiti rješenje po vašoj mjeri koristeći savremenu opremu svjetski poznatih proizvođača.

Šta je data centar?

Data centar je objekat kojeg firme i institucije koriste za smještanje svojih ključnih  aplikacija i podataka. Dizajn data centra zasniva se na mreži računarskih i skladišnih resursa koji omogućavaju isporuku i kontrolu zajedničkih aplikacija i podataka. S obzirom da se u njima nalazi najkritičnija i najvažnija imovina, data centri su od vitalnog značaja za kontinuitet poslovanja.  Shodno tome, sigurnost i pouzdanost data centara, ključnih aplikacija i podataka  su među glavnim prioritetima svake organizacije. Veoma je bitno da objekti i oprema budu osigurani od uljeza i cyber napada.

Ponuda

Šta vam Imtec može ponuditi?

Sa Imtec doo dobijate pouzdanog partnera koji može projektovati, izgraditi, isporučiti, instalirati i održavati i nadzirati kompletnu insfrastrukturu data centra, koristeći  savremenu opremu svjetski poznatih proizvođača (HPE, Lenovo, Dell, Fortinet, BitDefender, Synology, APC itd…) Također, Imtec doo u pogledu data infrastrukture primjenjuje standard kvalitete ISO 9001.

Više informacija saznajte OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak