Super ponuda za vas ovog ljeta - još bolji Travel paketi

01.07.2022 14:23:13
bh telecom travel paketi

3 nova TRAVEL paketa

Za svoje korisnike BH Telecom ima super vijesti o nižoj cijeni saobraćaja pojedinih Travel paketa kao i proširenju ponude sa novim Travel World paketima. Vaše je samo da se opredijelite za jednu destinaciju koju želite posjetiti ovog ljeta i u skladu sa tim odaberete odgovarajući Travel paket u BH Telecomu koji ćete koristiti u roamingu kada se nalazite izvan granica BiH.

3 nova TRAVEL paketa

U ponudi su tri potpuno nova Travel World paketa namijenjena putnicima koji idu na lokacije izvan Evrope u zemlje: Armenije, Australije, Bahreina, Bangladeša, Gane, Gruzije, Indije, Izraela, Japana, Jordana, Južne Afrike, Južne Koreje, Katara, Kazahstana, Kine, Kirgistana, Kuvajta, Makao-a, Malezije, Novog Zelanda, Pakistana, Saudijske Arabije, Singapura, Tajlanda, Tajvana i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Koristi dok boraviš u SAD ili Kanadi

BH Telecom je unaprijedio već postojeću mrežu paketa Travel Evropa za putnike koji za svoju destinaciju odaberu zemlje Evrope – Travel Evropa 7, 10 i 30 dana su unaprijeđeni proširenjem mogućnosti njihovog korištenja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Ukoliko više volite lokalne destinacije koje se odnose na putovanja po Balkanu, onda će paketi Travel Balkan NET biti prava opcija za vas jer su i ovi paketi za putovanja u zemlje Zapadne Evrope takođe unaprijeđeni sa boljom cjenovnom ponudom.

Još bolji Travel Balkan NET paketi

Travel Balkan NET paketi su namijenjeni za korištenje mobilnog interneta u zemljama Zapadnog Balkana: Albanija, Crna Gora, Kosovo, Sjeverna Makedonija i Srbija, i novitet kod ovih paketa su snižene cijene saobraćaja:

  • snižava se cijena korištenja mobilnog interneta u okviru paketa „Travel Balkan NET 5 dana“ sa 0,01667 KM/MB na 0,01 KM/MB. Sa ovim sniženjem mijenja se i uključena količina saobraćaja, umjesto 300 MB nova količina je 500 MB;
  • snižava se cijena korištenja mobilnog interneta u okviru paketa „Travel Balkan NET 10 dana“ sa 0,01465 KM/MB na 0,01 KM/MB;
  • snižava se cijena aktivacije paketa „Travel Balkan NET 10 dana“ sa 15 KM na 10 KM.

Putujte bez brige uz još bolje Travel pakete samo uz BH Telecom!

PODIJELI:
TAGOVI: bh telecom travel paketi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak