Ostavi brige sa strane uz laptop Lenovo Legion

22.07.2022 08:25:58
Imtec Lenovo Laptopi

Ima li nešto bolje od toga da se udobno smjestiš u svoju gaming stolicu i upališ novi laptop Lenovo Legion, jer znaš da te ekipa čeka da zajedno pobjeđujete?

Ima li nešto bolje od toga da se udobno smjestiš u svoju gaming stolicu kada ti se stvarno igra, ostaviš brige sa strane i upališ novi laptop Lenovo Legion, jer znaš da te ekipa čeka da zajedno pobjeđujete? Pogotovo ako znaš da si uz taj laptop dobio na poklon Lenovo Legion miš i Lenovo Legion slušalice koji prave razliku.

Nastavi čitati.

Imtec sa tobom dijeli informaciju koja ti je možda bitna da doneseš važnu odluku. 

Postigni ono što želiš

Nije da želimo biti u pravu, ali ćeš se složiti da je vrhunski gaming doživljaj više od toga da upališ laptop i počneš da igraš. Ključno je da osjetiš doživljaj pobjede, budeš koristan dio ekipe, zaboraviš na prosječnost i zaista postigneš ono što želiš.

Sve što ti je potrebno da postigneš ono što želiš

"Prepoznajemo tvoju strast za igrom, pa ćemo te obradovati Lenovo Legion poklonom. Nakon što obaviš kupovinu Lenovo Legion laptopa na poklon ćeš dobiti miš, slušalice, ruksak ili sve zajedno. Ti odlučuješ o kupovini, jer ti biraš! Nemoj da zakasniš jer ponuda traje do 5. augusta ili do isteka zaliha." poruka je iz Imtec-a.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak