Inteligentno praćenje procesa za industrijsku i ključnu infrastrukturu

04.08.2022 08:46:05
konica minolta mobotix inteligentno praćenje procesa video rješenja za industriju i proizvodnju

konica minolta mobotix inteligentno praćenje procesa video rješenja za industriju i proizvodnju

Sa više od 20 godina iskustva, detaljno znamo specifične potrebe u okruženju u industriji i proizvodnji. Prilagođena rješenja bazirana na MOBOTIX video tehnologiji pružaju ne samo sveobuhvatnu sigurnost, već optimiziranjem procesa mogu napraviti i velike uštede i potencijal za veću zaradu.

Inteligentno praćenje procesa za industrijsku i ključnu infrastrukturu

Ključna infrastruktura – u obliku uređaja, opreme i materijala na lokaciji kompanije – zahtijeva zaštitu i udaljeni nadzor koji neće biti samo djelotvorni, već i cjenovno pristupačni. Te mogućnosti – funkcije inteligentne automatizacije procesa koje nude uređaji MOBOTIX – garantiraju operativnu sigurnost i optimizaciju radnih procesa, uz istovremenu zaštitu fizičkih resursa i podataka od raznovrsnih prijetnji.

Ključna infrastrukturna rješenja kompanije Konica Minolta su spremna za Internet stvari te omogućavaju inteligentnu automatizaciju procesa.

Sistemi MOBOTIX omogućavaju mjerenje temperature za napredno praćenje uređaja na lokacijama, mogućnosti upravljanja i nadzora te izbjegavanje rizika od značajnih oštećenja vaše kompanije, robusni su i vodootporni te garantiraju pouzdanu i sigurnu upotrebu na otvorenom, a izrađeni su u Njemačkoj, što garantira izuzetan kvalitet i pouzdanost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak