Quocirca Print Security

Konica Minolta i dalje lider na polju sigurnosti ispisa

12.07.2023 08:53:57
konica minolta Quocirca sigurnost ispisa

Quocirca izvješće o sigurnosti ispisa za 2023. godinu

Konica Minolta s ponosom objavljuje da je ponovno prepoznata kao "lider" u sigurnosti ispisa od strane Quocirce, zahvaljujući svojoj pouzdanoj hardverskoj i softverskoj cyber sigurnosti, te svojem konceptu "sveobuhvatnog pristupa". U istraživačkom izvješću "The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape" upravo pružanje kompletne usluge u području cyber sigurnosti istaknuto je kao velika prednost nad konkurencijom.

Quocirca u pozicioniranju Konica Minolte kao "lidera" prepoznaje njenu snažnu stratešku viziju s sveobuhvatnom ponudom proizvoda i usluga za sigurnost ispisa. Odabrana skupina dobavljača s "lider" statusom prepoznata je zbog velikog investiranja u hardver, razvijanju rješenja i portfelja usluga te ulaganja u infrastrukturu.

Quocirca je globalna tvrtka koja se usredotočuje na pružanje saznanja o tržištu i istraživanju integracije ispisa i digitalnih tehnologija u budućim radnim okruženjima. U svojem najnovijem izvješću, tvrtka je primijetila porast sigurnosnih incidenata i stalnu ovisnost o ispisu dokumenata. Ovakav trend u poslovnom okruženju zahtjeva učinkovitu sigurnost ispisa jer se prosječno 27% IT sigurnosnih incidenata povezuje s ispisom dokumenata. Međutim, rezultati istraživanja koje je objavila tvrtka Quocirca ukazuju na to da se mnoge organizacije suočavaju s izazovima održavanja sigurnosti ispisa. Naime, u posljednjih 12 mjeseci, 61% ispitanih organizacija izgubilo je podatke zbog nedovoljne zaštite prilikom ispisa.

Quocirca, u svom izvješću o evaluaciji tržišta sigurnosti ispisa za 2023. godinu, ističe sveobuhvatni portfelj sigurnosnih rješenja tvrtke Konica Minolta. Konica Minolta se posebno ističe po svojim sigurnosnim rješenjima za ispis na multifunkcijskim uređajima (MFP), pružanju IT sigurnosnih usluga te implementaciji cyber sigurnosti u  svojem portfelju video rješenja. Konica Minolta sveobuhvatna sigurnosna rješenja za ispis omogućuju praćenje i upravljanje multifunkcijskim uređajima, uključujući upravljanje sigurnosnim profilima uređaja, skeniranje ranjivosti, otkrivanje napada i primjenu pravila ispisa. Quocirca također ističe da je "sigurnost ključni element Konica Minolta portfelja usluga za inteligentno povezano radno mjesto (ICW), koji obuhvaća raznolika rješenja za prilagodbu potrebama digitalne transformacije poduzeća svih veličina..

Jedno od ključnih područja istaknutih od strane Quocirce je sigurnosni izazov s kojim se suočavaju mala i srednja poduzeća u pogledu adekvatne zaštite svoje ispisne infrastrukture u 2023. godini. Quocirca prepoznaje sposobnost Konica Minolte da zadovolji ovaj veliki tržišni segment, navodeći u izvješću: "Osim svoje tradicionalne ponude sigurnosnih rješenja za ispisnu infrastrukturu, opsežno stručno znanje tvrtke Konica Minolta u IT uslugama snažno ih izdvaja od konkurenata, posebno na tržištu malih i srednjih poduzeća."

Konica Minolta se ističe svojim pouzdanim sveobuhvatnim pristupom koji pruža cjelovitu uslugu na području cyber sigurnosti. Konica Minolta sigurnosna rješenja pomažu poslovnim subjektima da identificiraju, suzbiju i analiziraju mrežne prijevare, uključujući napade zlonamjernim softverom, ransomwareom i drugim oblicima cyber napada.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo