Philips ambilight televizori: 2+3 godine garancije

17.09.2022 09:54:24
Imtec Philips Ambilight TV

Gledanje omiljenih sadržaja na televizoru postaće još uzbudljivije sa Philips Ambilight televizorima.

Gledanje omiljenih sadržaja na televizoru postaće još uzbudljivije sa Philips Ambilight televizorima. Tehnologija Ambilight donosi dinamičnu svjetlosnu čaroliju u vaš prostor. LED diode smještene na rubovima televizijskog ekrana emituju boju sa ekrana na zid u stvarnom vremenu.

Odaberite jedan od Philips Ambilight televizora iz Imtec ponude i uživajte u 5 godina bezbrižnog korištenja i uživanja u sadržaju.

Ako u periodu od 15.09. - 31.12.2022. godine kupite jedan od Philips Ambilight televizora iz ponude osim standardne dvogodišnje garancije imate priliku ostvariti još tri godine dodatne sigurnosti, što je ukupno 5 godina bezbrižnog korištenja. Sve što trebate da uradite jeste da registrujete kupovinu u periodu od 30 dana od kupovine.  

Ponudu za Philips televizore možete pogledati OVDJE, a za sve dodatne informacije kontaktirajte Imtec na besplatni info broj 0800 223 38, na e-mail webprodaja@imtec.ba ili posjetite jednu od IMTEC poslovnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak