5th Dimension s ponosom predstavlja mobilnu platformu m-Element

10.11.2022 12:09:48
5th Dimension mobilna platforma m-Element

M-Element omogućava brz i neometan rad sa udaljenih lokacija, pri čemu se unijeti podaci automatski sinhronizuju sa centralnom bazom.

Novi sistem u potpunosti je integriran sa knjigovodstvenim programom Element te je instaliran na mobilni uređaj sa ugrađenim laserom za skeniranje barkodova.

M-Element omogućava brz i neometan rad sa udaljenih lokacija, pri čemu se unijeti podaci automatski sinhronizuju sa centralnom bazom.

Dokumenti se u m-Element unose jednostavnim skeniranjem robe te je sam proces evidentiranja ubrzan, a mogućnost greške je svedena na minimum. Pored dokumenata za prijem i prodaju robe, m-Element posjeduje i kontrolne dokumente kao i inventuru.

Komercijalistima je olakšan pristup informacijama sa terena, te kreiranje različitih dokumenata vodeći računa o stanju zaliha.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate 5th Dimension d.o.o. Sarajevo na broj telefona +387 33 712 200 ili putem mail adrese info@5d.co.ba .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak