5D ELEMENT

Šta je to Element FRESH aplikacija?

03.04.2023 08:51:12
Element FRESH aplikacija 5th DIMENSION

Aplikacija Element FRESH namijenjena je svim korisnicima programa 5D ELEMENT koji imaju zaključen ugovor o održavanju programskog rješenja.

Element FRESH je aplikacija za preuzimanje novih verzija programskog rješenja 5D ELEMENT i cilj aplikacije je da omogući korisniku što lakšu nadogradnju programa.

Kako funkcioniše aplikacija Element FRESH?

Pokretanjem aplikacije Element FRESH, odnosno pokretanjem procesa preuzimanja novih verzija datoteka, program će provjeriti verzije i ukoliko je potrebna nadogradnja preuzet će se nove datoteke sa servera 5th Dimension. Program preuzimanjem novih datoteka priprema 5D ELEMENT za nadogradnju, a sam proces nadogradnje će se izvršiti prilikom pokretanja programa 5D ELEMENT.

Kome je namijenjena aplikacija Element FRESH?

Aplikacija Element FRESH namijenjena je svim korisnicima programa 5D ELEMENT koji imaju zaključen ugovor o održavanju programskog rješenja.

Detaljno uputstvo za korištenje nove aplikacije, pronađite u dijelu "Podrška" – "Preuzimanje" ili kontaktirajte 5th DIMENSION d.o.o. Sarajevo na broj telefona +387 33 712 777 za dodatne informacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak