Print rješenja– priuštite vašem poslovnom okuženju tih i produktivan rad

28.11.2022 14:03:14
Imtec Print rješenja

Bolja organizacija znači veću produktivnost, pa ako težite tome, IMTEC je iz svoje ponude izdvojio samo neka od Canon i Sharp print rješenja koja mogu doprinijeti vašem poslovanju.

Dio dobre poslovne strategije uvijek usmjerite rješenjima koja će vaš posao olakšati i ubrzati. Bolja organizacija znači veću produktivnost, pa ako težite tome, IMTEC je iz svoje ponude izdvojio samo neka od Canon i Sharp print rješenja koja mogu doprinijeti vašem poslovanju. 

Uz Sharp MFP kopire integrisat ćete poslove kopiranja, printanja, skeniranja i povećati produktivnost, te uživati u prostranijem mjestu rada. Kompaktni dizajn ovih uređaja uklopit će se u svaki prostor, a uz to nude obavljanje zadataka za koje vam je ranije trebalo više uređaja. Ovi kopir uređaji daju vam mogućnost da kopiranje, printanje, skeniranje na jednom uređaju pokrenute čak i sa svog radnog stola, bez potrebe za stalnim ustajanjem.

O Sharp MFP kopirima više možete pročitati OVDJE

Ukoliko ipak vaše svakodnevno poslovanje zahtijeva ispis dokumenata širokih formata kao što su arhitektonski i grafički planovi, reklamni posteri, bilbordi i slično onda će Canon ploteri biti odličan izbor. Tih rad ovih uređaja i smanjenje buke do 60% je nešto u čemu ćete zasigurno uživati i vi i vaše radno okruženje, a pritom ćete ispratiti visoke standarde kvalitete ispisa. Vaši ispisi će biti izrazito oštrih linija i živopisnih boja.

Više o Canon ploterima pročitajte OVDJE.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak