LG G8X ThinQ Dual Screen - dupli ekran za više udobnosti

13.08.2020 09:26:58
LG G8X ThinQ Dual Screen - dupli ekran za više udobnosti

Mobilni telefon otporan na vodu ima i priključak za slušalice, proširivu memoriju, bežično punjenje i odličan vijek baterije.

Mobilni telefon otporan na vodu ima i priključak za slušalice, proširivu memoriju, bežično punjenje i odličan vijek baterije.

Baterija je kapaciteta 4.000 mAh, što je dovoljno da G8X koristite dugo prije ponovnog punjenja.

Radi više stvari odjednom

Multi tasking na najjače! Od sada istovremeno gledaj svoj omiljeni video i tipkaj svojim prijateljima. Imaš nebrojeno mnogo načina da koristiš dva ekrana odjednom.

Ultra široka kamera

Imaš veliko društvo i uvijek vas je teško sve ugurati u kadar? Uz novi LG više neće biti problema jer kamera hvata 136˚ te će sve landscape fotke ispasti jednostavno odlično!

Pikseli koji zadivljuju

Prednja kamera od 32 MP pruža izvrsne detalje, daje mogućnost 4x zumiranja te obrezivanja fotografije s kvalitetom visoke razlučivosti.

Jedan ili dva ekrana? Ti biraš

Imaš snagu dva ekrana, no možeš odabrati i koristiti samo jedan ako to želiš. Jednostavno otkači jedan ekran i uživaj u tanjem i laganijem mobitelu.

Nova razina igre

Uz dva ekrana, dvostruko uživanje u igri je zagarantirano. Igraj, a u isto vrijeme istraži i komentiraj igru s ostalima. LG Game Pad2 omogućuje ti da igru pratiš na jednom ekranu, a na drugom upravljaš kontrolama.

Najbolje iskustvo

Otključaj dodirom zaslona. Uživaj u omiljenoj zabavi na 6.4" OLED zaslonu uz odličan stereo zvuk, a sve što radiš trajat će dulje uz 4000 mAh bateriju.

Više o cijenama, karakteristikama i uslovima kupovine na rate saznajte na linku OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak