Osigurajte podatke od cyber napada

03.09.2020 10:17:29
Osigurajte podatke od cyber napada

IMTEC-ovo stručno osoblje sa desetogodišnjim iskustvom u rješavanju problema vezanih za cyber sigurnost vam je na raspolaganju.

Nezaustavljivi razvoj tehnologije utiče na stalni rast i broj uređaja koji su na internetu. Sve više softvera se distribuira kao usluga i putem cloud prostora na uštrb tradicionalnih internih aplikacija. Sve ove promjene donose sa sobom nove izazove cyber napada.

Organizacije mogu da biraju da li angažovati vrhunske stručnjake kao svoje uposlenike da svakodnevno rade na prevencije cyber napada ili angažovati kompanije koje su se specijalizovale za davanje sigurnosnih usluga kao što je to IMTEC.

IMTEC-ovo stručno osoblje sa desetogodišnjim iskustvom u rješavanju problema vezanih za  cyber sigurnost vam je na raspolaganju.

Rasterećenje vašeg osoblja u procesima savladavanja cyber napada, puni  nadzor mreže po sistemu 24x7, uspostava vašeg virtualnog CISO ili vršenje kontinuiranog i preventivnog ispitivanja ranjivosti vašeg sistema na cyber napade je IMTEC-ova specijalizacija.

Potpune informacije o rješenju koje Vam IMTEC nudi PROČITAJTE OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak