Donacija u iznosu od 5.000 KM

Nova dm prodavnica otvorena u banjalučkoj Novoj Varoši

20.07.2023 14:33:23
dm nova varoš otvorenje

Širenje prodajne mreže dm je obilježio i društveno-odgovornim djelovanjem

Najpoznatiji drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt, nastavlja uspješno širiti svoju prodajnu mrežu, a na listu novih dm prodavnica uvrstio je i danas otvoreni prodajni objekat u banjalučkom naselju Nova Varoš. Na adresi Prvog krajiškog korpusa bb vrata nove dm prodavnice otvorena su od 9 sati ujutro, a dm je za sve kupce priredio brojne poklone, popuste i iznenađenja.

Tako je za svaku kupovinu dm poklanjao ceker, dok je sve kupce za potrošenih 30 KM ili više na kasi čekao mali znak pažnje. Kupcima čiji je račun iznosio 80 KM ili više dm je poklonio peškir za plažu. Osim navedenog, kupci su danas mogli uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu, a ovaj popust moći će iskoristiti i naredna dva dana, tačnije do 22.7.2023.

Za Udruženje porodica 4+ donacija u iznosu od 5.000 KM

Širenje prodajne mreže dm je obilježio i društveno-odgovornim djelovanjem, uručivši donaciju u iznosu od pet hiljada konvertibilnih maraka Udruženju porodica 4+ iz Banje Luke, koje na različite načine pomaže više od 900 četveročlanih porodica.

„Pomoć i podrška u stambenom zbrinjavanju, osiguranje stipendija za srednjoškolce i studente, osiguranje besplatnih udžbenika, inicijative da se zaustavi poskupljenje vrtića za svu djecu, zakonske inicijative da majke sa četvero i više djece imaju osiguranu penziju, organizacija različitih konferencija, obilježavanje dana porodice, samo su neke od aktivnosti kojima želimo poboljšati život i položaj mnogočlanih porodica. Zahvaljujemo se kompaniji dm na vrijednoj donaciji koju ćemo iskoristiti za kupovinu građevinskog materijala potrebnog za zbrinjavanje dvije porodice“, izjavio je Jovan Radovanović, predsjednik Udruženja porodica 4+ iz Banje Luke.

Donaciju je uručio Boban Janković, menadžer prodajnog područja i tom prilikom izjavio: „Uvijek nastojimo biti bliže našim kupcima te osluškujući njihove potrebe širimo našu prodajnu mrežu koja sada broji 88 dm prodavnica širom BiH uz online shop koji je dostupan na teritoriji cijele BiH. Raduje nas što smo kupcima u Novoj Varoši sada još bliže i nadamo se da će uživati u ugodnom osjećaju kupovine željenih proizvoda iz našeg bogatog asortimana u novoj dm prodavnici.“

Proizvodi dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama

Široki dm asortiman, ugodna atmosfera prodajnih objekata te ljubazno osoblje vodeći su razlozi zašto kupci vole kupovinu u dm-u i biraju za sebe željene proizvode iz segmenta njege i ljepote, zdrave ishrane, proizvoda za bebe i djecu, te za održavanje higijene domaćinstva. Dodatni motiv je i činjenica da su svi proizvodi dostupni po

UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a uz jednostavno korištenje aplikacije 'Moj dm' i dm active beauty programa lojalnosti kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.

Nagradna igra do 27 7. 2023. godine

Povodom početka rada nove dm prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 27.7.2023. godine. Prva nagrada je Xiaomi robot usisivač Roborock Q7 Max, druga je mobitel Xiaomi Redmi 9c, dok je kao treću nagradu dm osigurao 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Prvog krajiškog korpusa bb u Novoj Varoši je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00, dok su nedjelja i praznici neradni dani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi