MADI pokazuje brigu za razvojem sporta u Tešnju - Podrška NK Tošk-u

24.03.2018 08:56:19

Madi je do sada bio zlatni sponzor, ovime pokazuje brigu za razvojem sporta u Tešnju.

Svečana pres konferencija održana u klupskoj press sali Nogometnog kluba Tošk gdje je predstavljen njihov prvi generalni sponzor, kompanija MADI d.o.o.

Press konferenciji prisustvovali su  predsjednik kluba Ajdin Mrguda i izvršni direktor MADI d.o.o. Edin Jabandžić.

Uspostavljanjem veće saradnje sa pomenutom renomiranom kompanijom, Nogometni klub TOŠK dobiva generalnog sponzora, čiji će logo krasiti dresove prvotimaca.

Kompanija koja je do sada bila zlatni sponzor, ovime pokazuje brigu za razvojem sporta u Tešnju i daje veću podršku i potrebnu stabilnost kako bi se dobri fudbalski i poslovni rezultati u Tešnju mogli nastaviti.

"Iskreno se nadamo da je ovo signal i poruka ostalim kompanijama da postanu članovi naše porodice, a prije svega trebaju biti ohrabreni da investiraju u fudbal. Želimo se zahvaliti svim ljudima koji su vrijedno radili na realizaciji ovog ugovora i na ukazanom povjerenju"- poručili su iz NK Tošk.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi