GRAWE AUTO: Programi osiguranja motornih vozila

05.08.2019 10:37:16
GRAWE AUTO: Programi osiguranja motornih vozila

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo Vam omogućuje put do bezbrižnije i sigurnije vožnje.

Iz dana u dan smo svjedoci sve većeg broja saobraćajnih nesreća u našoj državi…

U izvještajnom periodu od januara do juna 2019. godine evidentirano je da se desilo čak više od 15.751 saobraćajnih nesreća na području Bosne i Hercegovine. Pod najčešćim uzrocima saobraćajnih nesreća se smatraju nepoštivanje saobraćajnih pravila, alkohol i umor.

GRAWE Vas savjetuje da pripazite na sve aspekte sigurnosti, osobito prije kretanja na duži put. Sigurnost uvijek treba biti na prvom mjestu!

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo Vam omogućuje put do bezbrižnije i sigurnije vožnje

Učestvovati u saobraćaju znači preuzeti odgovornost na sebe.

Savjesna i smirena vožnja je karakteristika najboljih vozača. Ali, ponekad Vas ni ona ne može zaštititi od neodgovornih vozača, nepredvidivih vremenskih uslova ili kritičnih stanja na cestama. Vrijeme koje provodimo u motornim vozilima se svakim danom sve više produžava, a rizik od nezgoda se time povećava.

U saobraćaju je sve više situacija zbog kojih je potrebno osigurati se, kako biste mogli biti smireni na pomisao o rizicima koje nosi posjedovanje i vožnja Vašeg motornog vozila.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je za Vas kreirao široku ponudu programa osiguranja motornih vozila. Izaberite odgovarajući program za Vas prema vlastitim potrebama i željama:

Osiguranje od automobilske odgovornosti

AO Plus osiguranje

Osiguranje autonezgode (AN)

GRAWE MOBIL

AUTO KASKO

Najčešća pitanja o osiguranju motornih vozila

Savjeti o štetama iz osiguranja motornih vozila

Zašto Vam treba auto osiguranje?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting