Optimizirajte svoje poslovanje sa Unija Smart Accounting

12.11.2020 07:34:54
Optimizirajte svoje poslovanje sa Unija Smart Accounting

Preduzeća u BiH gube dosta novca, vremena i truda zbog neoptimiziranoga poslovanja. Da li je i vaše među njima?

Preduzeća u BiH gube dosta novca, vremena i truda zbog neoptimiziranoga poslovanja. Da li je i vaše među njima?

U Uniji Smart Accounting možete provjeriti svoje poslovanje, procijeniti gubitke i dobiti rešenja. Nakon toga nadgledaju rezultate i paze da vaš rad ne propadne.

Optimizirajte

Napredan sistem računovodstva nove generacije. Klijentima osigurava pouzdan uvid u kompleksne odnose u oblasti poslovanja i pomaže kod donošenja kompetentnih, informacijama podržanih odluka. Unija Smart Accounting povezuje tri samostalne, ali međusobno funkcionalno i operativno tijesno povezane kompanije.

Računovodstvo

Unija računovodstvena kuća

Ažurna obrada podataka i pravovremeno pružanje informacija omogućava prave financijske i poslovne odluke. Pomaže u planiranju, pripremi, izvršavanju i nadzoru poslovanja.

IT rješenja

Unija IT

Kompletan set izvještaja o vašem poslovanju na raspolaganju vam je na različitim uređajima dvadeset i četiri sata dnevno, svaki dan u godini. Svakog trenutka možete na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu provjeriti sve podatke o poslovanju.

Savjetovanje

Unija Consulting

Poslovni svijet je dinamičan, nudi mogućnosti za rast, razvoj i uspjeh. Tim konsultanata, stručnjaka iz različitih oblasti, zajedno sa vama, pregledava izvještaje, analizira ih i pruža vam efikasna, konkretna i praktična rješenja za unapređenje vašeg poslovanja. Nudimo porezne, pravne, poslovne i finansijske savjete na jednom mjestu

Kako djeluje?

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting