Spoj elegancije i funkcionalnosti – Fluenta sanitarna keramika

15.03.2021 07:39:58
Spoj elegancije i funkcionalnosti – Fluenta sanitarna keramika

Peštan Fluenta Rimless WC šolja je posebno dizajnirana da se savršeno uklopi u savremeno kupatilo.

Savršen balans i harmonično okruženje je često ono čemu stremimo, a učiniti život lakšim i udobnijim svakako je imperativ budućnosti čak i kada govorimo o kupatilu. Kao kompleksan sistem dobro kupatilo zahtjeva razmatranje niza kompromisa i potragu za balansom prije svega između dizajna i funkcionalnosti, želja i mogućnosti, a uostalom i između cijene i kvaliteta. Da bi jedan sistem besprekorno funkcionisao neophodno je da svi elementi budu u savršenom skladu kada uzmemo u obzir kriterijume kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti.

Peštan Fluenta Rimless WC šolja je posebno dizajnirana da se savršeno uklopi u savremeno kupatilo.

Spoj elegancije i funkcionalnosti. Fluenta Rimless WC šolja, svojim dizajnom bez vidljivih montažnih dijelova upotpunjuje osećaj elegancije i modernog dizajna u savremenom kupatilu. Inovativna "rimless" tehnologija ispiranja WC šolje podiže higijenu kupatila na viši nivo i potpuno spriječava zadržavanje bakterija i nečistoća na unutrašnjim površinama šolje. Dizajnerski skladna sa šoljom ultra tanka wc daska poseduje "soft-close" mehanizam koji omogućava lagano i sporo spuštanje daske ali i klik mehanizam za lako skidanje daske pri čišćenju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina