Građevina

Da li znate čemu služi suvi sifon sa O-Prstenom?

Suvi sifon je dostupan za modele Confluo Frameless Line i Confluo Premium Line.

24.05.2021 08:30:21 / Izvor: Akta.ba

Peštan suvi sifon za linearne slivnike sa O-Prstenom pruža dodatnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa i insekata prilikom isparavanja vode iz S baze.

Suvi sifon je dostupan za modele Confluo Frameless Line i Confluo Premium Line.

Frameless Line

Confluo Frameless Line model se proizvodi u 9 različitih veličina i 4 tipa rešetke. Posjeduje 2 u 1 sistem, koji omogućava rotiranje rešetke i korišćenja rešetke od nehrđajućeg čelika ili sa 24-karatnom pozlatom i rešetke sa pločicom ili staklom. Frameless Line ima 360 stepeni rotirajuću bazu, sa horizontalnim izlazom od 50 mm, koja daje veliki protok od 48 l/min. Minimalna visina instalacije je samo 62 mm.

Premium Line

Confluo Premium Line se proizvodi u 7 različitih dužina i 6 tipova rešetki. Poseduju 2 u 1 sistem, koji omogućava rotiranje rešetke i korišćenje rešetke od nehrđajućeg čelika ili rešetke sa 24-karatnom pozlatom i rešetke sa pločicom ili staklom. Premium Line ima DN 50 mm horizontalnu bazu, koja omogućava protok od čak 48 l/min. Minimalna visina ugradnje je samo 52 mm, što čini naš ‚"Premium" najnižim slivnikom na svetu sa DN 50 mm izlazom.

PODIJELI:
TAGOVI: Peštan suvi sifon sa O-Prstenom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina