Ostavite utisak luksuza

Staklene pregrade za kancelarije predstavljaju pravo moderno rješenje (Foto)

13.02.2023 09:15:49
pregrade alumil bh aluminium

Efikasna podjela unutrašnjih prostora je veoma važna, jer ima za cilj da unaprijedi uslove rada, poboljšavajući privatnost, prirodno osvjetljenje i opštu estetiku.

Efikasna podjela unutrašnjih prostora je veoma važna, jer ima za cilj da unaprijedi uslove rada, poboljšavajući privatnost, prirodno osvjetljenje i opštu estetiku.

ALUMIL nudi izvanredne sisteme unutrašnjih pregrada sa minimalnim linijama,  idealne za poslovne i kancelarijske prostorije, kao i za sale za sastanke i bankete. Dizajnirani su za elegantno razdvajanje prostora i smanjenje zvuka, nudeći različite tipologije i opcije konstrukcije, sa standardnim ili strukturnim panelima.

P100

 

 

SMARTIA P100 Slim je minimalistička kancelarijska pregrada sa aluminijumskim okvirom sa dvostrukim staklom i odličnom redukcijom zvuka. Visoka estetika i širok spektar čvrstih primjena omogućavaju poboljšanje radnih uslova.

P150 URBAN

SMARTIA P150 je dodatni prijedlog za kancelarijske pregrade, koji se sastoji od pojedinačnih staklenih panela čvrsto pričvršćenih na „višestepeni“ aluminijumski profil. Prilično lagan i sa malim ili većim okvirima, serija ima izrazit „čelični izgled“.

P200

Prilično prepoznatljiv sistem pregradnih zidova sa ekstremno elegantnim linijama i visokom estetikom. Sa opcijama strukturalnih ili polustrukturalnih krila, ovo je jedinstven sistem specijalno dizajniran da ponudi niz prednosti bez konkurencije

P200 Slim

SMARTIA P200 Slim je strukturalni sistem pregrada sa minimalnom širinom aluminijumske površine i velikim staklenim panelima koji vise na skrivenom aluminijumskom okviru, sa obje strane. Serija nudi centriranje prostora, bogato osvjetljenje i nesumnjivo modernu estetiku.

P100

SMARTIA P100 je klasičan sistem za pregradne zidove sa ravnim i tankim linijama koji nudi idealna rješenja za savremene poslovne prostorije i kancelarije, sale za sastanke i bankete, i gdje god da je potrebna podjela sa stilom.

P19 V-Blocker

Zaštitne pregrade za unutrašnji i vanjski prostor, protiv Coronavirusa i drugih virusnih infekcija za siguran rad i maksimalni poslovni profit.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina