Zaštita od sunca

Efektivna zaštita od sunca i potpuno kontrolisani životni uslovi

07.03.2023 09:01:05
Sistemi za zaštitu od sunca pergola alumil bh aluminium

SMARTIA PG115P Ithaca Pergola sa motorizovanim lamelama

ALUMIL-ovi sistemi za zaštitu od sunca mogu se koristiti u stambenim prostorima, kao i hotelskim ili komercijalnim objektima, što omogućava savršenu integraciju u bilo koje arhitektonsko okruženje. Naš asortiman  sistema za zaštitu od sunca nudi ne samo bolje životne uslove, već i uštedu energije, posebno tokom ljeta, zahvaljujući smanjenju energije potrebne za klimatizaciju.

Sistemi za zaštitu od sunca

Jedna od opcija sistema za zaštitu od sunca koje nudi kompanija BH Aluminium je SMARTIA PG115P Ithaca Pergola sa motorizovanim lamelama

Idealan za pojedinačne pergole srednje veličine, koje pretvaraju spoljašnji prostor u mesto udobnog životnog iskustva. Njegove specijalno dizajnirane rotirajuće lamele nude podesivu zaštitu od sunca, regulisanu osvjetljenost, kontrolisanu prirodnu ventilaciju i potpunu zaštitu od oštrih vremenskih uslova.

Prednosti:

  • Efektivna zaštita od sunca i potpuno kontrolisani životni uslovi
  • Minimalistički dizajn, prave linije i ravne površine, jedva vidljive tačke pričvršćivanja koje doprinose krajnjem rezultatu visoke estetike.
  • Vrhunska čvrstoća koja omogućava pojedinačne konstrukcije prilično velikih dimenzija, bez ikakvih problema protiv jakih udara vjetra (3,0 m visine, 4,0 m širine i 5,0 m projekcije, tj. 20 m2).
  • Visoki nivoi vodonepropusnosti i jednostavan sistem drenaže koji pomaže kišnici da se spušta na pod preko svojih stubova.
  • Lakoća ugradnje, zahvaljujući modularnom dizajnu, koji garantuje ispravnost konačnog ishoda konstrukcije.
  • Inovativni i veoma izdržljiv sistem rotacije, koji nudi skoro bešuman rad.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina