Čelični lagani zidni sistem

Ekonomičnost i jednostavna primjena – dobitna kombinacija za svako gradilište (Foto + Video)

18.08.2023 12:57:20

S trendom razvoja malih i srednjih građevinskih poduzeća tvrtka PERI razvila je proizvod koji je klijentima ekonomski vrlo prihvatljiv, a sadržava tri karakteristike koje su zajedničke svim PERI proizvodima

S trendom razvoja malih i srednjih građevinskih poduzeća tvrtka PERI razvila je proizvod koji je klijentima ekonomski vrlo prihvatljiv, a sadržava tri karakteristike koje su zajedničke svim PERI proizvodima – brzinu, jednostavnu primjenu i fleksibilnost.

HANDSET ALPHA

Čelični lagani zidni sistem. Sistemske visine elemenata su 150 i 300 cm, a širine elemenata 30, 60 i 90 cm. Svi elementi ujedno su i univerzalni elementi što omogućuje jednostavnu primjenu za oplatu stupova (do 75x75 cm ukoliko se oplata stupa radi sistemon kružnog spajanja, tzv. „propeler“ te do 90x90 cm korištenjem vanjskih kuteva), a zbog konstrukcije elemenata relativno su lagani što smanjuje opterećenje na dizalicu, a dopušta i ručni rad s elementima kada dizalica nije dostupna. Zahvaljujući patentiranim pričvrsnim elementima za horizontalne ukrute moguće je koristiti i materijal koji je dostupan na svim gradilištima (cijevi cijevne skele, VT/GT nosače).

Zbog jednostavnosti sistema te malog broja laganih veznih dijelova obuka proizvodnog osoblja za korištenje opreme nezahtjevna je i brza, a zbog relativno laganih elemenata moguće su uštede na transportu opreme.

PERI oplate i skele d.o.o.

www.peri.com.hr

info@peri.com.hr

Predstavništvo u BiH

Jasmin Smajić, stručni savjetnik za oplate i skele

jasmin.smajic@peri.com.hr

+387 61 798 981

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina