Harmonija oblika – Fluenta sanitarna keramika

Građevina

Harmonija oblika – Fluenta sanitarna keramika

Uz stalnu težnju ka unapređenju kvaliteta života Peštan se posvetio razvoju rešenja za pouzdano kupatilo i sistem koji besprijekorno funkcioniše

18.07.2020 08:55:58 / Izvor: Akta.ba

Kupatilo kao sistem

Savršen balans i harmonično okruženje je često ono čemu stremimo, a učiniti život lakšim i udobinijim svakako je imperativ budućnosti čak i kada govorimo o kupatilu. Kao kompleksan sistem dobro kupatilo zahteva razmatranje niza kompromisa i potragu za balansom pre svega između dizajna i funkcionalnosti, želja i mogućnosti, a uostalom i između cijene i kvaliteta. Da bi jedan sistem besprekorno funkcionisao neophodno je da svi elementi budu u savršenom skladu kada uzmemo u obzir kriterijume kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti.

Uz stalnu težnju ka unapređenju kvaliteta ljudskog života Peštan se posvetio razvoju rešenja za pouzdano kupatilo i sistem koji besprekorno funkcioniše uz praćenje najsvežijih estetskih pravaca i dizajnerskih trendova. Stalnim inovacijama u asortimanu kupatilskih rešenja, u poslednjih nekoliko godina, ponuda je proširena za Fluenta program sanitarne tehnike i keramike. Fluenta ugradni elementi su pouzdani i funkcionalni a Fluenta sanitarna keramika će modernim, blagim i svedenim linijama ostaviti utisak elegancije, sklada i stila i kod najzahtevnijih korisnika.

Fluenta Rimless WC šolja

Spoj elegancije i funkcionalnosti. Fluenta Rimless WC šolja, svojim dizajnom bez vidljivih montažnih delova upotpunjuje osećaj elegancije i modernog dizajna u savremenom kupatilu. Inovativna „rimless“ tehnologija ispiranja WC šolje podiže higijenu kupatila na viši nivo i potpuno sprečava zadržavanje bakterija i nečistoća na unutrašnjim površinama šolje. Dizajnerski skladna sa šoljom ultra tanka wc daska poseduje „soft-close“ mehanizam koji omogućava lagano i sporo spuštanje daske ali i klik mehanizam za lako skidanje daske pri čišćenju.

Fluenta Bide

Dizajniran tako da svojom geometrijom idealno odgovara dizajnu Fluenta Rimless wc šolje. Ovaj par elemenata sanitarne keramike će na istom zidu kupatila izgledati kao nerazdvojiva cjelina i odisati skladom i duhom jednostavne elegancije.

Fluenta Lavabo

Pravougaoni oblik blagih oblina i prirodnih linija ostavlja utisak minimalizma i svedenog dizajna. Oblik, nivo završne obrade i najfinija keramika obezbeđuju potpunu funkcionalnost ovog nadgradnog lavaboa a estetski idealno uklopiv sa ostalim elementima Fluenta sanitarne keramike stvoriće prepoznatljiv stil savremenog kupatila.

Elegancija je u detaljima. Uz pravilan izbor i kombinaciju oblika, boja i materijala u kupatilu dobićemo harmoničnu, prefinjenu i elegantnu cjelinu. A najvažnije od svega je da ta cjelina bude baš po vašem ukusu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina