Peštan: Proširenje PP STRONG i HTPP asortimana

Građevina

Peštan: Proširenje PP STRONG i HTPP asortimana

Peštan je osluškivao potrebe i zahtjeve različitih tržišta te dodatno proširio postojeće asortimane fitinga u PP Strong kao i u HTPP programu.

21.09.2020 07:56:44 / Izvor: Akta.ba

Nadogradnja i proširenje postojećeg proizvodnog asortimana logični su koraci na putu ka zadovoljenju potreba i različitih zahtjeva tržišta. U proteklom periodu Peštan je osluškivao potrebe i zahtjeve različitih tržišta te dodatno proširio postojeće asortimane fitinga u PP Strong kao i u HTPP programu.

Novi PP Strong fitinzi

Peštan PP Strong program cijevi i fitinga koristi se za uklanjanje svih vrsta otpadnih i oborinskih voda u sistemima niskogradnje a namjenjen je oblastima sa visokim statičkim opterećenjem kao što su aerodromi, autoputevi, željeznice i sl.

Proširenje postojećeg asortimana PP Strong fitinga podrazumjeva novu liniju fitinga u klasi SN4, odnosno S16 sa prečnicima od Ø110 do  Ø200. Ponuda je upotpunjena prema specifičnim zahtjevima nekih tržišta na kojima se koriste fitinzi u ovoj klasi, kao i cijevi SN4 i SN8 klase.

PP Strong asortiman cijevi i fitinga proizvodi se po normi EN 1852, a u korist kvaliteta proizvoda govore priznati sertifikati Insta-Cert, Benor i ITC.

Sve informacije i tehničke detalje možete pogledati u najnovnijem PP STRONG katalogu.

Proširenje HTPP asortimana

Peštan HTPP asortiman cijevi i fitinga za sisteme kućne kanalizacije predviđen za uklanjanje svih vrsta otpadnih voda unutar objekta,  obuhvata proizvode izrađene od najkvalitetnijeg polipropilena-homopolimer (PP-H), u tehnologiji troslojne kompozitne cijevi, a prema zahtjevima EN 1451, u prečnicima od Ø32 do Ø250. Odlikuje ga i zvučna izolacija sa nivoom buke od 24 dB.

Najnovije proširenje HTPP asortimana podrazumjeva ponudu sljedećih fitinga:

  • Dupli muf 90
  • Račva 90/40/87,5 º
  • Luk 90/15 º
  • Luk 90/30 º
  • Luk 90/67,5 º
  • Račva 90/50/45 º
  • Račva 90/5087,5 º

Sve informacije kao i tehničke detalje o postojećem i proširenom asortimanu možete pronaći u ažuriranom HTPP katalogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina