Minimalizam u kupatilu sa Peštan Bathroom Solutions

Građevina

Minimalizam u kupatilu sa Peštan Bathroom Solutions

Ovaj vid uređivanja kupatila se primjenjuje iz razloga što malim kupatilima daje svjetliji izgled i blagim oblicima otvara prostor i čini ga prostranijim.

26.10.2020 08:02:24 / Izvor: Akta.ba

U okviru Bathroom Solutions Peštan nudi moderna, funkcionalna i pouzdana rešenja za Vaše kupatilo. U okviru ove kategorije obuhvaćena su rešenja za kupatilske i tuš slivnike, kao i dio sa ugradnim vodokotlićima i ve-ce šoljama.

Ovaj vid uređivanja kupatila se sve više primjenjuje iz razloga što malim kupatilima daje svjetliji izgled i blagim oblicima otvara prostor i čini ga prostranijim. Minimalizam je prepoznatljiv po jednostavnim i svedenim linijama, prijatnom odnosu boja i tekstura koje oplemenjuju enterijer i stvaraju topliju atmosferu. Takođe, ovaj dizajn odgovara ubrzanom načinu života savremenog čoveka, jer je sada održavanje higijene i čistoće znatno brže i lakše zahvaljujući jednostavnim oblicima u kupatilu.

Da li se vama sviđa ovaj stil uređenja kupatila?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina