ALS – Anti-Leaking System kod Peštan Confluo modela

18.11.2020 08:11:32
ALS – Anti-Leaking System kod Peštan Confluo modela

Ovaj sistem poseduju Peštan modeli Confluo Frameless Line, Confluo Slim Line i Confluo Wall Drain slivnika.

ALS – Anti-Leaking System (sistem povratka sekundarne vode) predstavlja kombinaciju dizajna (konstrukcije) slivnika i pravilne ugradnje, koja omogućava da se sva voda koje se kondenzuje ili procuri ispod pločica neometano vrati nazad u slivnik.

Tokom godina voda u kupatilima i tuš kabinama ima tendenciju da prođe ispod pločica (sekundarna voda), kao posledica erozije fugne između pločica i konstantne vlage, odnosno dotoka vode u kupatilima. Ovaj problem je rešen unapređenjem nosača rešetke, koji omogućava da sekundarna voda nesmetano ode u slivnik. Takođe, da bi ovaj sistem funkcionisao ispravno, veoma je bitno da se pad u kupatilima izvede kako treba, kao i da se hidroizolacija u kupatilima postavi na pravilan način i spoji sa slivnikom prema instrukcijama.

 

ALS – Anti-Leaking System (sistem povratka sekundarne vode) predstavlja kombinaciju dizajna (konstrukcije) slivnika i pravilne ugradnje, koja omogućava da se sva voda koje se kondenzuje ili procuri ispod pločica neometano vrati nazad u slivnik. Tokom godina voda u kupatilima i tuš kabinama ima tendenciju da prođe ispod pločica (sekundarna voda), kao posledica erozije fugne između pločica i konstantne vlage, odnosno dotoka vode u kupatilima. Ovaj problem je rešen unapređenjem nosača rešetke, koji omogućava da sekundarna voda nesmetano ode u slivnik. Takođe, da bi ovaj sistem funkcionisao ispravno, veoma je bitno da se pad u kupatilima izvede kako treba, kao i da se hidroizolacija u kupatilima postavi na pravilan način i spoji sa slivnikom prema našim instrukcijama. Ovaj sistem poseduju naši modeli Confluo Frameless Line, Confluo Slim Line i Confluo Wall Drain slivnika. ________ ALS – Anti-Leaking System represents a combination of drain construction and proper installation, which allows all leaked and condensated water under the tiles to go back to the drain. During the years, water in the bathroom tends to build under the tiles as a consequence of the erosion of grout and moisture in the bathroom. This problem is solved with the advancement of the grid holder, which enables secondary water to go into the drain. Also, so that this system works properly, it is very important to do correct slope screed and proper waterproofing as per our instructional manual. Our drains Confluo Frameless Line, Confluo Slim Line, and Confluo Wall Drain have this system. _________ #pestan #kupatilo #bathroom #slivnik #confluo #drains #als #migradimopoverenje #webuildtrust

Posted by Peštan on Monday, November 2, 2020

Ovaj sistem poseduju Peštan modeli Confluo Frameless Line, Confluo Slim Line i Confluo Wall Drain slivnika.

Confluo je linija pametnih slivnika koja je već duže vreme na tržištu gde je dokazala svoju vrednost uz stalno unapređivanje i poboljšanja tokom godina. Slivnici su podeljeni u 4 grupe: Confluo Premium modeli, Confluo Standard modeli, Confluo krovni slivnici i Confluo slivnici za dvorište. Glavne prednosti su širok asortiman različitih modela koji zadovoljavaju sve potrebe korisnika, zatim modularnost i veoma dobar odnos  cijene i kvaliteta. Confluo pametne slivnike proizvodi kompanija Peštan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina