Idealan poklon za praznike - Elektronska poklon kartica!

21.12.2021 09:09:19
dm elektronska poklon kartica

dm poklon kartica - Novi oblik poklanjanja za svaku priliku!

U ponudi dm prodavnica pronađite elektronske poklon kartice s pet prigodnih motiva. Sigurni smo da će ove dm poklon kartice obradovati sve one koji rado poklanjaju ali i one koji rado primaju poklone.

Poklonite ljubav bliskoj osobi ili izrazite dobre želje poslovnim partnerima, podijelite svoje veselje s drugima u raznim prilikama ili obradujte sami sebe – dm poklon kartica omogućava sve to ali i mnogo više!

Najniži mogući iznos uplate na dm poklon karticu je 5 KM, a najveći iznos uplate je 300 KM. Iznos na kartici važeći je 10 godina od datuma uplate iznosa. Nakon 10 godina od uplate nepotrošeni iznos na kartici se briše i isti nije moguće iskoristiti. dm poklon karticu možete koristiti u svim dm prodavnicama u BiH. Aktuelno stanje na svojoj kartici u svakom trenutku možete provjeriti na kasi dm prodavnice.

Broj uplata na kartici nije ograničen. Nije moguć povrat već uplaćenog novca na dm poklon kartici. U slučaju gubitka, krađe ili oštećenja koje onemogućuje korištenje poklon kartice, dm drogerie markt d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu vlasniku.

Za više detalja o dm poklon karticama pogledajte Opće uslove poslovanja.

dm poklon kartica: Opći uvjeti poslovanja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle