Moja frizura zaslužuje pozornicu!

04.05.2022 08:50:04
moja frizura dm keune elseve boje za kosu dm active beauty bodovi

Ovog proljeća neka vaša frizura definiše poseban look inspirisan prirodom. Ljubavlju. Ili umjetnošću.

Ovog proljeća neka vaša frizura definiše poseban look inspirisan prirodom. Ljubavlju. Ili umjetnošću. Na vama je da otkrijete svoj izvor inspiracije. Do tada u dm prodavnici odaberite proizvode za vaš tip kose i uživajte u posebnim pogodnostima.

Sreća je nova boja kose!

Kada vidite intenzivnu i svježu boju i sjaj kose nakon farbanja, imate osjećaj da možete osvojiti svijet, zar ne? Boja kosa nije samo nasumičan izbor, ona svjedoči o našoj ličnosti, karakteru, stilu i budi našu odvažnu stranu.

Kažu da je život kratak da bi uvijek imali istu boju kose, zato ako ste već razmišljali o promjeni, iskoristite priliku i sakupite 20x više bodova pri kupovini boja za kosu.

Konačno recite bye bye dehidriranoj kosi!

Nova Elseve Hyaluron Plump linija proizvoda je specijalno dizajnirana za dehidriranu kosu i pruža 72-satnu hidrataciju.

Hidratizirajuća rutina za njegu kose sastoji se od četiri koraka koja će učiniti vašu kosu punijom, živahnom i sjajnom bez osjećaja težine.

  • temeljito čišćenje Elseve Hyaluron Plum šamponom za dehidriranu kosu.
  • njega uz Elseve Hyaluron Plump kremasti regenerator.
  • intenzivna hidratacija pomoću Elseve Hyaluron Plump maske.
  • zaštita Elseve Hyaluron Plump serumom bez ispiranja za vraćanje punoće dehidriranoj kosi s 2% njegujućeg sistema s hijaluronskom kiselinom.
 
dm BiH - ELSEVE

Konačno recite bye bye dehidriranoj kosi! 👋 Nova Elseve Hyaluron Plump linija proizvoda je specijalno dizajnirana za dehidriranu kosu i pruža 72-satnu hidrataciju. 💧 Hidratizirajuća rutina za njegu kose sastoji se od četiri koraka koja će učiniti vašu kosu punijom, živahnom i sjajnom bez osjećaja težine. 👇 1⃣ temeljito čišćenje Elseve Hyaluron Plum šamponom za dehidriranu kosu. 2⃣ njega uz Elseve Hyaluron Plump kremasti regenerator. 3⃣ intenzivna hidratacija pomoću Elseve Hyaluron Plump maske. 4⃣ zaštita Elseve Hyaluron Plump serumom bez ispiranja za vraćanje punoće dehidriranoj kosi s 2% njegujućeg sistema s hijaluronskom kiselinom. Novu liniju potražite u dm prodavnicama i vaša će vam kosa biti zahvalna! 💜 I ne zaboravite da kupovinom proizvoda za njegu, stajling i bojenje kose dobijate 20x više bodova na dm active beauty kartici. Kupon je potrebno aktivirati prije kupovine.

Posted by dm drogerie markt Bosna i Hercegovina on Monday, May 2, 2022

Dizajn, stajling i njega kose nikad nisu bili lakši!

KEUNE Design linija vam nudi raznovrsne proizvode za oblikovanje i završni stajling kose. Za prekrasne kovrdže pobrinut će se Curl krema, a nemirnu kosu će zagladiti Styling serum.

Keune Strong pasta za jako učvršćivanje kose, oblikovat će vašu kosu i dati joj mat završetak, dok će X gel učvrstiti kosu i pružiti joj visok sjaj.

Za kraj učvrstite vašu frizuru Design lakom koji ne otežava kosu i lako se ispire. Tu su i šamponi, maske i regeneratori za sve tipove kose.

Više o KEUNE proizvodim asaznajte klikom na link OVDJE

Bogat izbor, paletu boja, Novu liniju Elseve kao i nove KEUNE proizvode koji će vas oduševiti potražite u dm prodavnicama.

Kupovinom proizvoda za njegu kose, stajling kose i boja za kosu, ostvarujete 20x više bodova na svojoj dm active beauty digitalnoj kartici.*

*Kupon vrijedi do 10.5.2022. i moguće ga je aktivirati i iskoristiti samo jednom. Odnosi se na ženske i muške proizvode za njegu, bojenje i stajling kose. Ne odnosi se na četke, češljeve, dodatke za kosu i dječiji asortiman. Online kupon nalazi se na dm active beauty aplikaciji. Isti je prije kupovine navedenih proizvoda potrebno aktivirati, a prilikom kupovine potrebno je skenirati digitalnu dm active beauty karticu. Fotografije proizvoda su simbolične.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle