Osmi mart

Šest poklon ideja za Dan žena

07.03.2023 10:00:05
dan žena poklon ideje osmi mart dm drogerie markt

Sigurno da želimo obradovati svaku dragu žensku osobu na neki način, bilo da se radi o nekoj sitnici ili ipak nešto većem poklonu

Mjesec mart je u znaku žena, a već na kraju mjeseca februara kreće razmišljanje o poklonima voljenoj ženi. Sigurno da želimo obradovati svaku dragu žensku osobu na neki način, bilo da se radi o nekoj sitnici ili ipak nešto većem poklonu. Iako svakodnevno pokazujemo nama dragim osobama koliko nam je bitno što su tu i što nam uljepšavaju život, jedan dan u godini je vrijeme da ih u potpunosti razmazimo. Naše drage majke, supruge, djevojke, učiteljice, prijateljice, tetke itd. sve su to žene koje zaslužuju znak pažnje.

Ukoliko još uvijek niste odabrali odgovarajući poklon, dm vam donosi šest poklon ideja za poklone iz dm asortimana.

Poklon paketi

Naš prvi prijedlog su poklon paketi, kao opcija koja može sadržavati sve. Minimalno dva proizvoda, pomno odabrana su i više nego dovoljna. Mirisni poklon paket ili ipak oni namijenjeni njezi tijela ili lica, izbor je na vama. Širok izbor poklon paketa pronaći ćete na našem online shopu.

Parfemi

Parfemi kao klasičan poklon koji nikada ne izlazi iz mode. Izbor je beskonačan, od parfema na bazi cvjetnih mirisa preko sandalovine i začinskih mirisnih nota. Prvi korak je da znate koji parfem voli vaša draga ženska osoba, kako biste mogli krenuti u potragu za istim ili sličnim notama. Poklon koji zasigurno nikada neće izaći iz mode, spoj lijepo i korisnog poklona.

Električni beauty aparati

Električni beauty aparati su pokloni kojih se rijetko sjetimo a zaparavo su jako korisni i uvijek izvuku osmijeh na lice. Od onih koji služe za stilizovanje i oblikovanje kose do beauty aparata za čišćenje lica, opcije su mnogobrojne. Na dm online shopu pronađite električne beauty uređaje renomiranih marki poput Remington, beurer i Rowenta.

Make up

Kupovina poklona iz ove kategorije zna biti dugotrajan proces, obzirom da izbor u ovoj kategoriji nema kraja. Od podloga za lice, preko sjena za oči i ruževa za usne u različitim bojama. Izbor je ogroman. Prvo razmislite šta vama draga ženska osoba voli da koristi, šta je to što često viđate na njenom licu? Jesu li to neke jarke boje na očima ili ipak pribjegava neutralnim tonovima? Kakav ruž za usne voli, nosi li svakodnevno crveni ruž ili su to ipak neke manje primjetne boje za svaki dan? Kada analizirate sve faktore, možete krenuti u potragu. Na dm online shopu prije kupovine možete se inspirisati našim člancima, kako da na pravi način odabere make up proizvode za nekoga. A onda, pomoću par klikova iz udobnosti svog doma naručite poklone za vaše voljene žene i pokloni stižu do 8.3.!

Njega lica

Koje ćete proizvode odabrati za voljenu ženu ovisi o njenom tipu lica. Dnevna i noćna krema za suhu, masnu ili mješovitu kožu lica ili ipak piling i maska za lice su proizvodi koji svakoj dami trebaju. Asortiman proizvoda za njegu lica je ogroman, a vama dajemo priliku da sami napravite jedan poklon paket s proizvodima za njegu lica koji će zasigurno svaku damu oduševiti!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle