Zašto je Solgar tako poseban?

30.04.2016 09:13:49
Zašto je Solgar tako poseban?

Solgarova misija je opskrbiti korisnike najkvalitetnijim, inovativnim, na znanstvenim osnovama utemeljenim dodacima prehrani kako bi unaprijedili opće stanje i dobro osjećanje.

SOLGAROVA MISIJA

... opskrbiti korisnike najkvalitetnijim, inovativnim, na znanstvenim osnovama utemeljenim dodacima prehrani kako bi unaprijedili opće stanje i dobro osjećanje.

Ekskluzivna distribucija Solgar proizvoda na svim kontinentima rezultat je suradnje s obrazovanim stručnjacima koji vode korisnike kroz goleme mogućnosti izbora.

SOLGAROVA PREDNOST JE U KVALITETI

U Solgaru je kvaliteta više od riječi to je doslovno način života. Od proizvodnje do distribucije, Solgarova briga za detalje je nenadmašna. Slijedeći najviše globalne standarde u proizvodnji, Solgarova proizvodna postrojenja u mnogome nadmašuju (farmaceutske standarde u pogledu opreme, operativnih procesa, kon- trole kvalitete i zaštite okoliša.

Danas je Solgar Vitamin and Herb vodeći autoritet u nutricionističkoj znanosti i proizvodnji dodataka prehrani.

... Solgar nudi proizvode u različitim dozama i oblicima kako bi zadovoljio različite prehrambene i lifestyle potrebe organske, vegetarijanske i Kosher (prema propisima židovske vjerske zajednice).

... Solgar nastoji iz svojih formula što je više moguće eliminirati alergene. Gotovo svi proizvodi su bez šećera, soli, škroba, kvasca, kukuruza, soje, pšenice i glutena, a niti jedan ne sadrži umjetne konzervanse, okuse ni boje.

ZLATNI STANDARD IZVRSNOSTI

Sve što Solgar radi od odabira najfinijih prirodnih sirovina, proizvodnje po najvišim standardima, do golovog pakiranja mora zadovoljavati Solgarov Zlatni standard izvrsnosti. Izvrsnost omogućuju opsežna i temeljita istraživanja, beskompromisna kvaliteta, najnovija dostignuća u proizvodnji, opsežna edukacija i najkvalitetnije sirovine.

ZLATNA ETIKETA - GARANCIJA KVALITETE

Solgarova zlatna etiketa garancija je da se svaki pojedini deklarirani sastojak u točno navedenoj količini i nalazi u proizvodu te da će svaki proizvod zadovoljiti 100% navedenih tvrdnji.

... proizvodi su pakirani u tamne, uglavnom staklene bočice. lako skuplje, Solgar ih koristi, jer štite sadržaj od topline, svjetla i vlage čime čuvaju učinkovitost proizvoda.

Bezuvjetna kvaliteta zahtijeva golemo ulaganje vremena i novca, ali Solgar je svjestan da je to jedini put do zadovoljstva korisnika. Zato je zlatna etiketa, već duže od šezdeset godina simbol kvalitete u ovoj grani industrije.

IZVRSNOST PRONALAZI TRŽIŠTE

U Solgaru se proizvodi po najsrožim standardima u pogledu opremljenosti, operativnih procesa, kontrole kvalitete i zaštite okoliša. Kvaliteta je sastavni dio sveobuhvatnog sustava provjera koji je nenadmašan u toj grani industrije.

Laboratorij za ispitivanje kvalitete jamči da svaki proizvod koji napušta Solgar zadovoljava sve zahtjeve Zlatnog standarda u pogledu čistoće i učinkovitosti.

... multivitaminski preparat mora proći više od 100 testova prije nego što ugleda tržište.

... sustav pročišćavanja vode prema USP monografiji omogućava da se zadovolje i zahtjevi.

... proizvodi se u malim serijama.

POVIJEST

Solgar su osnovala dvojica farmaceuta i liječnik sa zajedničkom, u to vrijeme vrlo naprednom idejom da prehrana ima ključnu ul- ogu u očuvanju zdravlja. Prvi proizvod sa zlatnom etiketom predstavljen je 1947. godine. Danas Solgar ima preko 460 proizvoda u viie od 40 zemalja svijeta.

Kao i na svom početku, Solgar je odan načelu na kojem je utemeljen bez kompromisa, bez obzira koliko zahtjevno ili skupo to bilo.

SOLGAR - THE SCIENCE OF NUTRITION

... Solgar je prvi primijenio prirodno oblaganje tableta temeljeno na vodi, umjesto uobičajnog sredstva šelaka. Prirodno oblaganje poboljšava raspadljivost i rastrošljivost, što omogućuje bolju apsorpciju nutrijenata.

... Solgar je prvi u svijetu predstavio vegetarijanske kapsule i vegetarijanske mekane želatinske kapsule.

... Solgar je prvi proizveo dodatak prehrani koristeći nanotehnologiju kako bi povećao do tada nezamislivu bioraspoloživost.

U SLUŽBI OČUVANJA OKOLIŠA

Solgar je svjestan da male promjene u prirodi mogu stvoriti velike učinke. Biljke koje koristi dobivaju se iz trajno održivih izvora, kako bi autohtone vrste i dalje rasle u svojim prirodnim staništima. U proizvodnji koristi pročišćenu vodu i prijateljska, zelena sred- stva za čišćenje. Postrojenja su opskrbljena sustavima za smanjenje buke i filtraciju zraka.

Solgar koristi 100% reciklirane staklene boce.

Solgar je član medunarodne mreže Carbon neutral company© čiji je cilj smanjenje emisije C02. Do danas je Solgar posadio na tisuće sadnica autohtonog drveća kako bi se smanjili negativni utiecaji emisije ugljika. S istim je ciljem investirao u različite projekte za zaštitu okoliša širom svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle